Pana Vlăducă. Pro România: „Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să intervină!”

Oana Vlăducă, deputat Pro România, şi-a exprimat nemulţumirea că, după căderi repetate de grindină pe Valea Dâmboviţei nu se întrevăd măsuri concret pentru sprijinirea oamenilor disperaţi să-şi privească recoltele compromise, în unele cazuri distruse în totalitate:
„Sunt plantaţii distruse în proporţie de 100%, sunt culturi nenorocite, sunt gospodari disperaţi. Din păcate, observ că Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să intervină. Şi e nevoie de intervenţie ACUM, nu mâine, nu poimâine.

Putem afla concluziile comisiilor pentru constatarea şi evaluarea pagubelor produse de grindină? Putem afla dacă s-a mărit numărul acestor comisii (erau 6 acum o săptămână)? Putem afla o estimare a prejudiciului produs? Şi, CEL MAI IMPORTANT, putem afla dacă există vreo măsură de susţinere pentru cei păgubiţi?
Ştiu că e există o tentaţie de atacuri, reacţii şi contra-reacţii politice, dar acum vorbim de munca şi de viaţa unor oameni. Putem lăsa discursurile fără sens pentru altădată”, a declarat Oana Vlăducă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele PNL Târgovişte acuză presiuni şi ameninţări la adresa unor colegi, salariaţi ai primăriei

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, a declarat public faptul că cel puţin trei colegi de partid, angajaţi în primărie, au fost ameninţaţi de şefii direcţi: „De la comentarii pe Facebook s-a trecut la prigonire. Avem cel puţin trei membri ai organizaţiei noastre liberale, care lucrează în departamente ale primăriei şi […]