PĂCAT DE TRICĂ Şl COLLAR! CSM Târgovişte – Khimik Youzhny 2:3 (25:22, 25:11, 22:25, 24:26, 14:16)

Mihai ROŞOIU
0 0

Ce trebuia să fie o sărbătoare a voleiului târ-goviştean şi un pas uriaş către o calificare istorică sa transformat într-un fiasco şi o înfrângere pe cât de dramatică pe atât de dreaptă. După un start furibund al dâmboviţencelor şi un set doi absolut fabulos reuşit de Calotă şi compania, totul s-a stricat. Dar totul. Nici măcar eforturile uriaşe ale Alexandrei Trică şi ghiulele Maiei Collar nu au mai fost suficiente.
În setul al treilea s-a petrecut ceva. Două puncte consecutive ale ucrainiencelor, lipsa de reacţie a lui Nesic, care a avut prea mare încredere în strategia lui şi a evitat să ceară time-out atunci când jocul o impunea în mod clar, totul s-a schimbat la 360 de grade. Khimik a recuperat fantastic de la 15:20 şi a făcut zece puncte în vreme ce gazdele nu au mai reacţionat.
În setul patru a mai apărut o rază de speranţă, dar, din nou, jucătoarele lui Nesic au clacat atunci când trebuia să facă pasul decisiv către setul care trebuia să îi aducă mult dorita victorie. De la 2-2, CSM-ul a mai trăit puţin şi în decisiv, dar finalul a aparţinut, din nou, echipei de la Est, ca şi succesul.
Casetă tehnică
CSM Târgovişte: Millagros Colar 29, Alexandra Trică 13, Matea Ikic 13, Alexandra Sobo 12, Roxana Ivanof 10, Diana Calotă 2, Bernarda Brcic 1, Suzana Cebic (libero), Bianca Mitrănescu, Ramona Marciu, Ecaterina Ghiţă, Ivana Djerisilo. Antrenor: Dragan Nesic.
Khimik Youzhne: Ina Molodtsova 17, Kateryna Silchenkova 15, Anastasia Chernukha 15, Mina Tomic 15, Darya Drozd 10, Kateryna Dudnyk 4, Alla Politanska 1, Krystyna Niemtseva (libero), Diana Karpets, Yuliya Boyko, Daria Stepanovska, Yuliia Mykytiuk, Olena Napalkova. Antrenor: Andry Romanovich.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Klisura s-a întors la CS Municipal Târgovişte

După operaţia suferită de Ivana Derisilo şi posibilitatea ca ea să revină destul de târziu pe teren la un joc oficial, clubul nostru a fost nevoit să găsească soluţii pentru înlocuirea acesteia. Sara Klisura a mai evoluat sub culorile CSM Târgovişte în sezonul 20142015, când antrenorul echipei era tot Dragan […]