Orchestra Simfonică Muntenia susţine primul concert din această vară

0 0

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa invită publicul la un prim concert simfonic al verii, susţinut de cărte instrumentişti ai Orchestrei Simfonice Muntenia, duminică, 28 iunie 2020, începând cu ora 18.00. Evenimentul va avea loc în curtea interioară a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.
„Vă aşteptăm să păşim împreună într-o lume cu „Armonii de vară”, ascultând lucrări din J. S. Bach, W.A. Mozart, J. Brahms, J. Strauss, J. Massenet, F. Kreisler, M. Ponce, M. Chiriac, J. Williams.
Accesul publicului se va face începând cu ora 17.30, în limita locurilor disponibile şi în concordanţă cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2″, se spune în comunicatul de presă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTRUL SPORTULUI: "SPECTATORII AR PUTEA REVENI LA MECIURI ÎN ANUMITE CONDIŢII"

Ministrul Tineretului şi Sportului, lonuţ Stroe, a efectuat, joi, o vizită în cantonamentul loturilor naţionale de canotaj de la Complexul Sportiv Naţional Snagov Baza Nouă.El a declarat că sportivii reprezintă un exemplu public pentru modul în care au respectat condiţiile stricte de reluare a antrenamentelor în contextul pandemiei de coronavirus. […]