O DIVERSIUNE USOARÀ!

S.A.
0 0

fotbalÎn ultima vreme, am luat la cunoştinţă, din presă, că la F.C.M. TÂRGOVIŞTE se doreşte schimbarea antrenorului GIGI MANEA.
Ştirea, sau ştirile sunt doar o simplă diversiune, acum înainte de începerea returului se doreşte ca cineva anume să creeze o atmosferă tensionată în „vestiarul” echipei F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
Dacă la CHINDIA TÂRGOVIŞTE sunt probleme, suntem de acord, deoarece acolo sunt şi bani publici, pe câtă vreme la
F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu este
acelaşi aspect.
De la numirea în funcţia de antrenor a lui GIGI MANEA, am tot auzit comentarii pro şi contra, vezi doamne, o parte din conducerea clubului doreşte înlocuirea antrenorului MANEA.
Doresc să mai precizez a nu ştim câta oară faptul că eu sunt
la F.C.M. TÂRGOVIŞTE de peste
10 ani, pe postul de organizator de competiţii şi delegat. Pe parcursul acestor ani, numai domnul ZOTIC a nominalizat antrenorii atât la ALPAN „U” TÂRGOVIŞTE, cât şi
la F.C.M. TÂRGOVIŞTE. Domnul
ZOTIC i-a pus pe banca tehnică, dar nu domnia sa i-a demis, schimbat sau înlocuit. Toţi antrenorii care au trecut pe la F.C.M. TÂRGOVIŞTE au fost înlocuiţi de REZULTATE. Nu i-a schimbat niciodată altcineva decât ei înşişi din cauza rezultatelor slabe.
Nu cunosc în lumea fotbalului ca un patron să înlocuiasacă antrenorul când are rezultatele dorite. Au existat şi două excepţii.
Acum la F.C.M. TÂRGOVIŞTE
patronul a nominalizat un antrenor pe care l-a considerat de cuviinţă domnia sa. Trebuie doar să aşteptăm rezultatele domnului MANEA, să-şi încheie un mandat, şi, dacă bilanţul final îl va convinge pe patron că este bun, acesta poate continua.
Dar repet, REZULTATELE
îl ţin pe banca tehnică pe orice antrenor din toată lumea fotbalistică.
Aşadar, domnilor „diver-sionişti”, nu mai încercaţi să băgaţi zâzanie între membrii clubului, pentru că nu veţi reuşi.
Dintotdeauna la F.C.M. TÂRGOVIŞTE fiecare ştie exact ce are de făcut, fiecare se ocupă doar de „părticica” sa. Personal nu m-am băgat niciodată în alcătuirea echipei sau a lotului. Acest drept a fost şi este în exclusivitate al antrenorului.
Nici domnul ZOTIC nu hotărăşte cine joacă şi cine nu, decizia îi aparţine antrenorului.
De aceea mai repet o dată, nimeni nu dă afară antrenorul,
decât REZULTATELE slabe
obţinute de echipa pe care o conduce.
Acum, că se apropie primul meci oficial, nu dorim decât să fie lăsaţi în pace, să fie linişte în „vestiar”, antrenorul să-şi facă treaba pentru care este angajat, urmând ca rezultatele finale să-l judece, şi, dacă patronul consideră necesar, va lua măsurile ce se impun. Urmărim cu atenţie „evenimentele” de la CHINDIA, lăsaţi-ne pe noi, că aici nu sunt probleme. Mulţumim anticipat!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 3-; Seria a 6-a; Etapa a 15-a. Etapa a 16-a, 22 martie 2013

          Liga a 3-; Seria a 6-a; Etapa a 15-a     Girom Albota – Conpet Ploieşti (în tur 0-5)     Civitas Făgăraş – Fortuna Brazi (0-1)     Unirea Câmpina – F.C.M. Târgovişte (1-0) se dispută sâmbătă. Unirea Tărlungeni, Argeşul Piteşti, F.C. Zagon, Avântul […]