„Nu vom vota bugetul dacă nu se prevăd fonduri pentru Damboviţa”

0 0

florin popescu interviuPrincipala temă a primei con­ferinţe de presă susţinută în acest an de preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost legată de Bugetul de Stat pe 2013 şi rambursările pentru Dâmboviţa.

„în calitate de parlamentar de Dâmboviţa, am avut întâlniri la mai multe ministere şi am dis­cutat despre alocările bugetare.

Vreau să fie continu­ate proiectele înce­pute şi mă surprinde neimplicarea actualei conduceri a judeţului, care tre­buie să aducă fon­duri pentru moder­nizarea şi lărgirea DN 7 Bâldana – Titu, reabilitarea DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia, terminarea podului peste Argeş de la Ioneşti. Doresc finalizarea lucrărilor la drumul din munte, în
parteneriat cu Consiliul Judeţean Prahova, şi finalizarea proiectului de la Spitalul Judeţean. Dacă nu vor fi prevăzuţi bani pentru judeţul Dâmboviţa, nu vom vota Legea bugetului pe 2013.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Impozitul forfetar, modalitatea ideală de combatere a economiei gri?

Şi chiar aşa s-a întâmplat. „În momentul de faţă, – spunea în 2009 Ovidiu Nicolescu – în România există 100.000-150.000 de microîntre-prinderi ale căror profituri se situează sub salariul mediu pe economie. Cu alte cuvinte, 1.300 de euro pe an ar putea reprezenta chiar suma de care aceste mici firme […]