NU SE MODIFICĂ ADMITEREA ÎN CLASA A IX-A

0 0

eleviMinisterul Educaţiei Naţionale nu va modifica modalitatea de admitere în clasa a IX-a, pentru anul şcolar în curs, 2012-2013. Metodologia privind Evaluarea Naţională la finalul clasei a VlII-a, aprobată prin OMECTS nr. 5.606/31.08.2012, care vizează accesul în învăţământul liceal, rămâne valabilă în forma în care a fost adoptată. Ministerul Educaţiei Naţionale nu a operat şi nici nu va opera vreo modificare pentru anul şcolar în curs. Elevii se vor pregăti pentru susţinerea examenelor naţionale aşa cum deja s-a prevazut prin actele oficiale emise de către minister.
în deciziile sale, Ministerul Educaţiei Naţionale se bazează pe principiul stabilităţii, dar şi pe dialogul continuu şi constructiv cu toţi actorii implicaţi în sistemul de educaţie – elevi, studenţi, cadre didactice, sindicate şi părinţi. Orice modificare fundamentală pe care reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale o analizează va fi, înainte de toate, supusă dezbaterii publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANRMAP a amendat CJ Dâmboviţa cu 11,7 miliarde lei vechi

Nereguli depistate la contractele de lucrări şi servicii atribuite între 2007 şi 2012 Noi amenzi contravenţionale pentru neregulile depistate la contractele de lucrări şi servicii atribuite între 2007 şi 2012. Valoarea amenzilor se ridică la 11,7 miliarde lei vechi. Au fost constatate 38 de fapte contravenţionale de către inspectorii ANRMAP. […]