NOI PROBLEME LA CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Date:

Esteban Orozco, jucător care a evoluat la Chindia în stagiunea trecută, în Liga 1, iar acum îmbracă tricoul unei adversare din Liga 2, Campionii FC Argeș a reclamat clubul condus de Lorin Petrescu pentru neplata datoriilor.

Comisia de Disciplină și Etică a FRF s-a pronunțat miercuri, 20 decembrie 2023, în acest caz, amendând clubul din Târgoviște cu 3.000 lei și acordând o perioadă de grație – a se citi un supliment, practic un favor – de cinci zile pentru ca plățile restante să fie efectuate de Chindia în contul jucătorului, scrie liga2.prosport.ro.

În caz contrar, CDE amenință cu depunctarea, însă forul este total lipsit de credibilitate după ultimele spețe de acest gen, respectiv anulările unor depunctări făcute publice, cazurile Căbuz vs. Chindia sau Miriuță vs. Baia Mare.

Practic, după decizia anunțată aseară, Chindia ar trebuit să-i achite restanțele lui Esteban Orozco astăzi sau cel târziu mâine, umătoarele zile fiind ori de weekend, ori declarate libere prin lege, de către statul român, informează liga2.prosport.ro.

Alte două spețe în care e angrenată Chindia au primit ieri termen 10 ianuarie 2024, Costel Avram și Denis Dumitrașcu implicați, iar ”secunzii” fostului antrenor Dragoș Militaru, demis în august, Moussaddak Moundir și Emanuel Gugu, par a-și fi încasat salariul compensator abia zilele trecute, la patru luni de la despărțirea de Chindia! Cel puțin așa reiese din comunicatul FRF cu deciziile CDE, în care se precizează că a încetat executarea clubului în cele două dosare. Au mai fost astfel de comunicate cu încetarea executării, chiar în cazul Chindiei cu Daniel Popa, de curând, iar apoi jucătorul s-a adresat din nou comisiei fiindcă a fost păcălit de club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...