Mutare surpriză în politica dâmboviteană: Fosta preşedintă a PSD Finta a trecut la Pro România

Surprizele se ţin lanţ şi în politica dâmboviţeană, nefiind însă o noutate „mişcările de trupe” dinaintea alegerilor locale. Astfel, dacă primarul de la Ulmi, până mai ieri liberal, a fost anunţat drept candidat PSD pentru aceeaşi funcţie la scrutinul programat pe 27 septembrie, astăzi a fost rândul Pro România să vină cu o lovitură de imagine.
Surpriza a devoalat-o dpt. Oana Vlăducă, la conferinţa de presă din această dimineaţă, la care a fost invitat şi candidatul Pro România pentru Primăria Finta, Constantin Toader. Este vorba despre înscrierea în partidul condus de Victor Ponta a fostei şefe a PSD Finta, Carmen Elena Neagu. Oana Vlăducă a mai precizat că fosta preşedintă a PSD Finta a fost urmată şi de cei patru preşedinţi ai organizaţiilor săteşti. Carmen Neagu nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect, precizând că va prezenta motivaţia acestui gest politic într-o conferinţă viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tutuianu: Decizia de excludere din PSD a viceprimarilor "trădători" va fi atacată în instanţă

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a declarat că a intrat în posesia hotărârii Biroului Politic Judeţean al PSD Dâmboviţa, prin care „au fost radiaţi cei trei viceprimari de la Şelaru, Brăneşti şi Lunguleţu”. A mai spus că niciunul dintre ei nu a fost înştiinţat oficial în legătură cu […]