Moreni – Lucrările la podul peste Cricov, finalizate înainte de termen

0 0

moreniIn scurt timp, traficul rutier în municipiul Moreni se va desfăşura în condiţii mult mai bune. În primul rând pentru că sunt în stadiu avansat şi urmează să fie încheiate lucrările de reabilitare la podul peste râul Cricov, care asigură legătura între străzile A.I. Cuza şi Republicii. Podul este reparat în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare, finanţat din fonduri europene, şi care mai cuprind amenajarea unui parc în suprafaţă de un hectar, reamenajări în zona centrală şi lucrări de reabilitare la Căminul-spital de la Ţuicani.
Lucrările la podul din centrul municipiului sunt mai avansate decât se stabilise prin graficul iniţial, fapt confirmat de cos-ntructori cu prilejul vizitei pe care au efectuat-o pe şantier Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi primarul Constantin Dinu. Cu acest prilej, Constantin Dinu a precizat că vor continua şi lucrările de modernizare la DJ 720, spre Târgovişte pentru ca, într-un timp cât mai scurt, Moreniul să înceapă să arate ca un adevărat municipiu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sorana Cîrstea, printre frumuseţile tenisului mondial!

Sorana Cîrstea (24 de ani). Românca de pe locul 29 în lume a ridicat o singură cupă deasupra capului în carieră, la Taşkent, însă are de multă vreme o poziţie asigurată între primele zece frumoase ale tenisului. Târgovişteanca face parte dintr-o galerie selectă din care nu lipsesc Maria Şarapova, Ana […]