Mişcarea Populară îşi rezervă dreptul de a tria nemulţumiţii plecaţi de la alte partide

chitescuAdrian Chiţescu, Preşedinte Mişcarea Populară Dâmboviţa: „Este adevărat că sunt solicitări venite din partea unor membri PNL, PDL şi UNPR de a se alătura în Mişcarea Populară, în vederea participării la alegerile locale din iunie, motivând instabilitatea şi nesiguranţa din interiorul partidelor «mari». Desigur, în funcţie de istoricul fiecăruia şi competenţe, dar mai ales pe criterii de integritate Biroul nostru va analiza fiecare solicitare în parte şi în funcţie de cazierul solicitantului şi nevoile formaţiunii Mişcarea Populară în respectiva comună sau oraş, vom da curs aderării în Organizaţie.
Nu vom face rabat în nici-un caz la principiile expuse dea lungul timpului – nu facem alianţă, nici compromisuri, nici «politică dâmboviţeană».
MIŞCAREA POPULARĂ este o formaţiune «deschisă», dar există reguli şi principii ce nu pot fi omise doar pentru că unii au fost trădaţi de Partidul pentru care erau dispuşi să depună toate eforturile. Vom păstra verticalitatea şi demnitatea unei formaţiuni nou înfiinţate şi, sunt convins, asta va aduce un plus de încredere electoratului în conjunctura actuală în care există două mixuri de partide: PSD+UNPR+ALDE şi PNL+PDL+UNPR. După cum se vede în Parlament, atât timp cât PSD şi PNL votează în acelaşi fel aproape toate legile, nu pot să deduc decât faptul că există o înţelegere politică de genul:
PSD+PNL+PDL+UNPR+ALDE.
Sperăm să luăm cele mai înţelepte decizii şi alături de colegii noştri să fim o alternativă de politică «altfel», de administraţie «altfel» şi de primari «altfel» – responsabili, integri şi transparenţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Suntem din ce în ce mai buni în domeniul digital

România face parte din grupul ţărilor pe trend ascendent (catching-up), ce înregistrează un ritm de evoluţie mai rapid decât media, arată rezultatele celui mai recent Index privind economia şi societatea digitală publicat joi, 25 februarie. Cu un punctaj general de 0,35, România ocupă însă ultimul loc între statele membre UE, […]