Mircea Diaconu, un nou profil de preşedinte

Dpt. Oana Vlăducă (Pro România), vorbeşte într-o declaraţie de presă despre o primă victorie a lui Mircea Diaconu, anume „resetarea jocului politic pentru alegerile prezidenţiale”. Vlăducă mai spune că Diaconu este o variantă nouă de profil pentru preşedintele României, ancorat în realitatea în care trăiesc cetăţenii.
DECLARAŢIE DE PRESĂ
Privit cu scepticism, neagreat de „elefanţii politici” ai zilei, Mircea Diaconu reuşeşte, prin candidatura sa, ceva incredibil: să reseteze jocul politic pentru alegerile prezidenţiale şi să-i agite suficient de mult pe cei care credeau că lucrurile sunt frumos aranjate. Este, probabil, prima victorie a acestui OM, care oferă o nouă variantă de profil pentru Preşedintele Statului: ancorat în realitatea aceleiaşi lumi în care trăiesc cetăţenii acelui stat.
Mircea Diaconu a scuturat amorţeala întreţinută voit în această campanie, o atmosferă suspectă de blat între Klaus lohannis, Viorica Dăncilă şi Dan Barna. Profilul pe care el îl propune românilor şi tezele fundamentale despre care vorbeşte vin să acopere golurile lăsate în ultimele trei mandate, cu doi preşedinţi nefaşti pentru ţară. Lipsa de megalomanie, efortul de a repara sentimentul puternic avariat al relaţiei de încredere reciprocă stat -cetăţean fac din Mircea Diaconu un candidat extrem de incomod, pe care nimeni nu şi l-ar dori în turul II. Pentru că toţi şi-ar da seama că aleg între #UnOm şi prelungirea unui mandat robotizat la Cotroceni. Măcar în numele acestor argumente, cred că Mircea Diaconu va fi soluţia curată şi demnă a acestei campanii.
Oana Silvia Vlăducă Deputat PRO ROMÂNIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Multe probleme îşi aşteaptă rezolvarea la trei săptămâni de la începerea şcolii

Intr-un judeţ oarecum atipic, în care mai mult de jumătate din populaţie vieţuieşte în mediul rural, nu este de mirare că situaţia se regăseşte şi în ceea ce priveşte unităţile de învăţământ, vorbind despre şcoli şi grădiniţe. Din 503 unităţi, numai 100 funcţionează în mediul urban, de unde şi o […]