MIHAI TEJA, MULŢUMIT CU PUNCTUL CONTRA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

Teja a spus duă meci că „a fot seara cadourilor”, după ce echipa sa a făcut cadou un penalty, iar Marian Aioni a dăruit golul gazdelor prin gafa sa de la reuşita lui Diogo Valente. „A fost seara cadourilor. Şi noi am făcut cadou un 11 metri, şi Aioani nea făcut nouă cadou. Una peste alta, e un punct câştigat, jucând pe terenul liderului din playout.
În afară de Chindia toate celelalte echipe ne batem acolo. Sunt meciuri echilibrate, cu echipe bune şi niciodată nu poţi să ştii dacă câştigi sau pierzi. Important e să ne câştigăm meciurile de acasă şi atunci putem să spunem că ne îndeplinim obiectivul. La concentrare, la atitudine, la unitatea grupului, aici se va face diferenţa”, a spus Mihai Teja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Siguranţa dâmboviţenilor, în vizorul jandarmilor

Jandarmii dâmboviţeni au desfăşurat zilnic acţiuni de verificare a respectării măsurilor adoptate de autorităţi în contextul pandemic actual, precum şi misiuni de asigurare a ordinii publice în perioada Sărbătorilor Pascale.În perioada 26 aprilie – 3 mai a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, alături de poliţiştii dâmboviţeni au fost desfăşurate, atât acţiuni […]