MIHAI COSTEA A AJUNS LA CHINDIA

Mihai ROŞOIU
  • Mihai Costea (32 de ani) a revenit în Liga 1
  • Atacantul a semnat cu Chindia Târgovişte

Liber de contract din 2018 după ce a activat mai mult în zona arabă în ultimii ani, Mihai Costea s-a întors în Liga 1. Chindia Târgovişte a anunţat că l-a transferat pe „Nilă”, chiar înaintea meciului cu FCSB. Târgoviştenii au precizat că fostul atacant al FCSB are drept de joc chiar în meciul cu fosta sa echipă.
„Mihai Costea este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. Atacantul a semnat cu AFC Chindia şi are drept de joc chiar de la meciul cu FCSB, programat în această seară la Giurgiu. Mult succes, Mihai, în tricoul roş-albastru!”, se arată într-un comunicat al Chindiei.
Crescut la Craiova, Mihai Costea a fost considerat o bună perioadă de timp una dintre speranţele fotbalului românesc. A jucat la Craiova, FCSB, FC Voluntari şi apoi şi-a început aventura în zona Golfului. Al Ittihad Kalba, Fujairah şi Al Arabi sunt echipele pe la care a trecut Mihai Costea în zona arabă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA ETAPEI FĂRĂ JUCĂTORI DE LA CHINDIA

PORTAR Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii importante prin care a ţinut neatinsă plasa porţii oltenilor.FUNDAŞIGeorgi Pashov (Academica / 30 de ani) – Un transfer reuşit! Titular în toate cele nouă meciuri, a contribuit consistent la formarea […]