Micro CIP-uri de identificare pentru câinii cu stăpân

0 0

DAMBOVITA MICROCIPARE CAINIDr. Sandu Tolea, directorul executiv al DSVSA a prezentat câteva aspecte cu privire la debutul campaniei de înregistrare şi microcipare a câinilor cu stăpân, ca o etapă premergătoare rezolvării, măcar în parte, a problemei câinilor fără stăpân. Dificultatea – a explicat directorul Sandu Tolea, constă în faptul că stăpânii animalelor trebuie să suporte costurile şi, pentru a-i convinge, se va apela la primari şi membrii consiliilor locale.
Odată ce câinii vor fi înregistraţi, se va şti cu exactitate cui au aparţinut şi cine trebuie tras la răspundere în cazul în care vor fi abandonaţi în stradă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni comune pentru sărbători liniştite

Membrii Colegiului Prefectural au discutat şi aprobat „Planul de acţiuni ce vor fi întreprinse în judeţul Dâmboviţa pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor în perioada Sărbătorilor de Iarnă.” Documentul implică buna cooperare între Inspectoratele de Poliţie şi Jandarmi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. […]