METALOGLOBUS, ÎN LOCUL CS AFUMAŢI

Mihai ROŞOIU

În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, IORGULES-CU Gino – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF:
– Aprobă, în temeiul art. 18 alin. 1 lit. a din ROAF, referatul Managerului Competiţii al FRF şi dispune completarea locului vacant din Liga 2 ca urmare a neînscrierii clubului CS Afumaţi în competiţia anterior menţionată cu FC Metaloglobus Bucureşti.
– Aprobă achiziţionarea unui număr de 1.300 de mingi Nike pentru a fi distribuite membrilor afiliaţi din Ligile 2 şi 3.
– Aprobă, în temeiul art. 2 din ROAF, schimbarea denumirii clubului CS Juventus Bucureşti în Asociaţia Sport Club Daco-Get-ica Bucureşti.
– Având în vedere deciziile definitive pronunţate de organismele jurisdicţionale ale FRF, documente prezentate de clubul ACS Şirineasa şi Avizul emis de Direcţia Juridică a FRF, în temeiul art. 4 din ROAF aprobă schimbarea denumirii şi sediului clubului în ACS Energeticianul, cu sediul în Târgu-Jiu, Strada Griviţei, nr. 320, judeţul Gorj.
– Aprobă componenţa nominală a Ligii 2, ediţia 2018/2019.
– Ia act de referatul Managerului Departamentului Competiţii al FRF, luând în considerare că în data de 1 august 2018 este programată Faza I a Cupei Romaniei, prin urmare aprobă formatul Cupei Romaniei pentru sezonul 2018/2019
– Aprobă lista nominală a observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 1
– Aprobă lista nominală a observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 2.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incubator performant, donat Maternităţii Târgovişte

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit, astăzi, un cadou indispensabil: este vorba de un incubator performant, în valoare de 75.000 lei, oferit prin generozitatea tenismenei Sorana Cîrstea. La eveniment au fost prezenţi: Sorana Cîrstea, Ştefania Mircea, manager de proiect în cadrul Organizaţiei „Salvaţi Copiii” România, […]