Meci restanţă din etapa întâi F.C. Aninoasa – CS Ştefăneşti Stadionul Aninoasa, astăzi, ora 17:00 Vrea să divorţeze de zona din subsolul clasamentului

A.l.

SPORTMeciuri disputate
F.C. Aninoasa: 0-1 (în deplasare) cu F.C. Afumaţi şi 1-2 (deplasare) cu ACS Podari.
CS Ştefăneşti: 3-0 (acasă) cu ACS Podari şi 0-4 (deplasare) cu Inter Olt Slatina.
Ca să divorţeze de zona din subsolul clasamentului echipei din Aninoasa îi trebuie victorie. Nu va fi uşor CS Ştefăneşti, e o echipă destul de puternică, dar joacă oscilant.
F.C. Aninoasa s-a mişcat destul de serios pe piaţa transferurilor şi a reuşit să-i aducă pe: Cernea (Chindia Târgovişte), Coman (F.C.M. Târgovişte), Leotescu (Bradul Moroeni) şi jucătorii U19: Gămănescu, Roşciugă, Neacşu, Bicher (Chindia – juniori). Toţi trebuie să confirme. Astăzi au posibilitatea să învingă. O pot face dacă îndrăznesc mai mult, dacă au determinare, iar atacurile au rapiditate pentru a surprinde defensiva ilfovenilor. Lotul de jucători:
F.C. Aninoasa: Bărboiu, Bicher -Coman, Ştefan, Pahonţu, Gămănescu, V. Niculae, Roşciugă, Neacşu, Rusu, Cernea, Matei, Petcu, Florea, Leotescu, Călinescu, Săndulescu, I. Maican, Moţoi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În dialog cu suferinţa

Preot loan STEFĂNESCU De ce mi se întâmplă mie una ca asta, Doamne! Este o întrebare dureroasă pe care o spun din ce în ce mai mulţi. Este o întrebare care se repetă neîncetat şi nu i se poate răspunde decât cu lacrimi şi nu cu vorbe; cu simţăminte şi […]