Meci amical C.S. Baloteşti – F.C. Municipal Târgovişte 2-0 (1-0) Fără realizări ofensive

A.l.
0 0

Fcm TargovisteA marcat Crăciun (min. 37 şi 89).
Au arbitrat cu greşeli: Vlad Laliceru – Ştefan Andrei, Vladimir Gheorghe (toţi din Bucureşti).
Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.
C.S. Baloteşti: Fulga -Găman, Tudor, Sandu, Filip -Crăciun, Flămânzeanu, Chirilă, L. Ion, Andrei – Răuţă. Au mai jucat: Ardeleanu, Marinaş, Neagu, Pojer, Pârvan. Antrenori: Tudorel Dumitru şi Mircea Marin.
F.C. Municipal: Zegheru – Banu, Coman, D. Neagu, Cernea (75 – M. Mădăran) – Enescu (87 -Drăgan), Gâldău, Lungeanu, Grigore (75 – Tudorache; 87 -Dogaru), Popa (65 – Timofte) -Dragnea (57 – Daia). Antrenor Gigi Manea.
Târgoviştenii n-au ales prudenţa, dar nici n-au avut consistenţă în atac. Şarjele ofensive întreprinse de Enescu, Lungeanu şi Grigore n-au avut rapiditatea de a surprinde ofensiva ilfovenilor. S-a abuzat de pase laterale (Lungeanu), control prelungit al balonului (Grigore) sau pătrunderi individuale (Dragnea) care n-au avut sorţi de izbândă în faţa puternicilor fundaşi Sandu şi Tudor.
C.S. Baloteşti (locul 4, în C3) a jucat simplu, direct şi eficient.
Apărarea avansată şi presingul sufocant i-au incomodat vădit pe târgovişteni, care nu se pot desfăşura.
Grigore (7) îl încearcă de la distanţă pe portarul Fulga. Ilfovenii plimbă mingea şi se apropie periculos de poarta lui Zegheru. C.S. Baloteşti îşi aşază jocul calm. Chirilă (31) îl întinde serios pe Zegheru. Băieţii lui Gigi Manea nu leagă mai nimic, nu pot plimba mingea. Fulga şomează între buturi.
în minutul 37, Crăciun execută o lovitură liberă de la 20 de metri şi balonul îşi găseşte culcuş în poarta lui Zegheru, 10.
„Tunarii” nu se pot aduna şi nu realizează mai nimic până la finalul primei reprize.
în partea a doua a meciului, ilfovenii dictează ritmul. Marinaş (49) trece de Cernea, dar nu-l poate bate pe portarul Zegheru. Municipal urcă în atac. Enescu (57), din lovitură liberă, este în faţa egalării, însă Fulga a scos miraculos de la vinclu. Urcările în atac ale lui Filip fac deranj în apărarea Municipalului. Răuţă (64 şi 65) îl face remarcat pe portarul Zegheru. Acelaşi Răuţă (70), din poziţie bună, nu nimereşte cadrul porţii. Elevii lui Gigi Manea împing jocul spre careul advers, dar n-are cine să-l încerce pe portarul Fulga, iar fundaşul central Neagu e de netrecut. Jocul este comprimat. Roş-albaştrii nu se pot descurca în faţa unui presing foarte incomod. S-au luptat cât i-au dus puterile şi orgoliul, dar fătă realizări în careul mare. Acolo unde s-a născut fotbalul, acolo unde se câştigă sau se pierde un meci.
în minutul 89, Crăciun apare ca forţă în plus în atac, şutează, respinge Zegheru, dar numai până la acelaşi Crăciun, care, de lângă Coman, a finalizat pentru 2-0.
Municipal a jucat cât de cât îndrăzneţ, dar dăruirea n-a fost suficientă. A fost vulnerabilă şi şovăielnică în apărare, iar, fără viteză şi fără imaginaţie, atacurile au fost sortite eşecului. La echipa târgovişteană n-are cine să-şi asume misiunea golurilor. „Tunarii” practică un fotbal sincer, combină, atacă cu dezinvoltură, dar n-are cină să mişte plasa porţii adverse. N-are cine să înscrie goluri. Mai mult, cea mai mică greşeală din apărare sau eroare de plasament este taxată de adversari. Apoi, fundaşii laterali nu urcă eficient în ofensivă. Mă uitam la fundaşul stânga de la C.S. Baloteşti, Filip, care a fost ca un piston (apărare-atac). în prima repriză a urcat în atac de şapte ori, iar în repriza secundă, de nouă ori, terminând acţiunile cu centrări sau cu pase. Mulţumitor la Municipal este faptul că jucătorii pot să alerge. Sunt bine pregătiţi din punct de vedere fizic.
S-au remarcat: Fulga, Sandu, Filip, Chirilă, Răuţă, Crăciun, Neagu, Marinaş -Banu, Coman, Lungeanu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C.M. TÂRGOVIŞTE ŞI-A STABILIT LOTUL DE JUCĂTORI PENTRU RETUR!

După o perioadă de pregătire începută pe 4 februarie, care a cuprins pregătirea fizică dar şi cea tactică, la jocurile amicale disputate până acum conducerea tehnică a stabilit lotul de jucători cu care se va ataca partea a doua a ediţiei 2012-2013. Acesta cuprinde următorii jucători care au primit viza […]