Marian Vasilache Pentru a patra oară antrenor la Flacăra

A.l.
0 0

sportPe bună dreptate Marian Vasilache este considerat unul dintre monştrii sacri ai fotbalului morenar. La 17 ani a debutat la Flacăra care evolua în Liga a 2-a şi era antrenată de Virgil Blujdea. A fost coleg cu: V. Stan, Petcu, Dănăilă, I. Constantin, Frăţilă, Drăgan, N. Toma, Câmpu. Are 328 de meciuri jucate în Liga a 2-a şi 120 în Liga a 3-a.
A avut o promovare cu Flacăra Moreni, în anul 1979, în Liga a 3-a, pe când era antrenor Nae Tătaru. Din acea echipă făceau parte: M. Stan, Grancea, C. Ion, Tănase, Niţă, Rus, Vintilă, Şurlicae, iar din conducere făceau parte Traian Guţu, Constantin Bunea, Nelu Bărbulescu, Paul Andrei.
Marian Vasilache (Jidanu’) a mai antrenat Flacăra Moreni de trei ori. în sezonul 1999-2000 cu Gelu Barbu, în 2003-2004 tot cu Gelu Barbu şi în 2007 (ultimele opt etape) cu Mircea Petrescu. în 2007 a învins în şapte meciuri şi a pierdut doar unul singur, cu Elsid Titu. A câştigat în deplasare cu Breaza, Conpet Ploieşti, Alpan Şotânga şi Cimentul Fieni.
A jucat, a antrenat şi a fost preşedinte la Minerul Şotânga în perioada 1985-1991. în anul 1986 a promovat cu Minerul (antrenor Marcel Bănică) în Divizia C, după o „dublă” cu Cetatea Turnu Măgurele, 2-0 (la Şotânga) şi 0-1 (la Turnu Măgurele). în acelaşi an, Flacăra a promovat în Divizia A cu Nicolae Ştefan (Fane Marlau). Are regretul că n-a jucat pe prima scenă fotbalistică a ţării.
în perioada 1991-1994 a antrenat Victoria Moreni (Liga a 4-a), cu care a terminat de două ori pe locul secund. A mai antrenat la F.C. Municipal Târgovişte (la juniori republicani şi echipa „satelit”).
Este unul dintre jucătorii dâmboviţeni cu palmaresul cel mai stufos la capitolul meciuri jucate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MODIFICĂRI LA R.O.A.F.

ARTICOLUL 61 – ACCESUL ÎN INCINTA TERENULUI DE JOC ŞI LA VESTIARE 1 La toate jocurile oficiale organizate sub egida FRF, LPF, AJF sau AMFB în incinta terenului de joc, la vestiare şi, respectiv, pe băncile de rezerve, au acces următoarele persoane: a) jucătorii ambelor echipe înscrişi în raportul de […]