Mai puţine autorizaţii de construcţii eliberate în Dâmboviţa

În primele opt luni ale anului 2020, în Dâmboviţa, autorizaţiile de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale au înregistrat o scădere cu 9,6% faţă de perioada corespunzătoare din anul 2019.
Concret, în perioada amintită sau eliberat 850 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere semnificativă raportat la intervalul similar de anul trecut.

În luna august 2020, ultima analizată, s-au eliberat un număr de 172 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 28,4% faţă de luna august 2019.
Cele mai multe dintre autorizaţiile de construire eliberate de la începutul anului, având o pondere de 89,9% în total, au fost eliberate pentru construcţia de clădiri rezidenţiale în mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 232 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 232 de locuri de muncă, din care numai 12 pentru persoanele cu studii superioare. Sunt în ofertă 159 locuri de muncă ce se adresează persoanelor calificate în […]