Lucrări de modernizare a infrastructurii de utilităţi şi stradale din Cartierul Prepeleac

În Cartierul Prepeleac, mai exact pe Strada Cronicarilor, sunt în curs lucrări de balastare premergătoare asfaltării. Acestea au fost precedate de extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale, scopul fiind extinderea, dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de utilităţi şi stradale din această zonă defavorizată a Municipiului Târgovişte.
Potrivit primarului Cristian Stan, care a efectuat o vizită în teren însoţit de administratorul public Gabriel Boriga şi de viceprimarul Cătălin Rădulescu, extinderea reţelei de gaze va continua şi pe celelalte străzi din cartier cuprinse în programul de reabilitare şi asfaltare, finanţat din fonduri europene printrun proiect depus de Grupul de Acţiune Locală „Târgoviştea Egalităţii de Şanse”.
Lucrări de extindere a reţelelor de utilităţi, urmate de modernizarea străzilor, sunt prevăzute şi în Cartierul Romlux, de asemenea o zonă defavorizată a Municipiului Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dâmboviţa informează producătorii agricoli că pot înfiinţa culturile succesive folosite ca strat vegetal pentru asigurarea Zonelor de Interes Ecologic, în perioada 01 iulie – 01 octombrie 2020.Precizăm că, Zonele cu strat vegetal sunt suprafeţele arabile cultivate cu amestecuri de specii de […]