LOCUL PATRU LA ULTIMELE NAŢIONALE DE ATLETISM SUB 16 ANI

Mihai ROŞOIU
0 0

Atleta Andreea Dinu a încheiat în apropierea podiumului la Campionatul Naţional pentru juniori U16. Sportiva de la CS Târgovişte a terminat pe locul 4 proba de 400 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 59,96. La startul acestei probe sau aflat 20 de sportive.
De asemenea, în proba de 200 metri, sportiva antrenată de Desdemona Banu Ionescu sa clasat pe locul 5, cu timpul de 26,61.
Atleta clubului nostru a stabilit în ambele probe Personal Best, un lucru extrem de important dacă ţinem seama că acesta este primul său an la juniori. În vara anului trecut, Andreea Dinu a devenit dublă campioană a României la copii, în probele de 200 şi 300 metri.
„Sunt mulţumită de evoluţia Andreei ţinând seama de condiţiile de pregătire şi de faptul că este primul ei an de juniorat. A reuşit să facă Personal Best pe ambele probe, lucru care ne dă mari speranţe că în următorul an ea va fi podium cum astfel ne-a obişnuit. Andreea a devenit în urmă cu un an dublă campioană naţională la copii, atât la indoor, cât şi în aer liber”, ne-a declarat Desdemona Banu lonescu, antrenoarea secţiei de atletism a clubului nostru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FRB PRELUNGEŞTE TERMENUL PENTRU ÎNSCRIERE ÎN LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET

Ţinând cont de faptul că mai multe echipe feminine de baschet au informat în aceste zile FRB că au primit finanţare de la autorităţile locale ulterior datei limită de înscriere în competiţiile de seniori (15 iulie 2020), precizând totodată că doresc să participe în noul sezon al LNBF şi CRF, […]