Liviu Dragnea, preşedinte PSD, este optimist: „Dacă DNA nu ne arestează pe toţi, dezbatem în Parlament legile justiţiei”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, referitor la faptul că DNA a criticat proiectul de modificare a legilor justiţiei, că dacă procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu arestează toţi parlamentarii, vor mai rămâne câţiva în Parlament care să încerce să dezbată şi să voteze forma finală a propunerii. „Dacă nu ne arestează pe toţi, o să mai rămână unii dintre noi care să încerce să dezbată în Parlament, pentru că, încă, în România, legile se dezbat şi se aprobă în Parlament”, a comentat Dragnea.
Referitor la protestele de stradă generate de aceste propuneri de modfiicare, Dragnea a arătat că trebuie ţinut cont de societate în ansamblu. „Trebuie să ţinem cont de tot poporul român şi eu cred că înainte de toate trebuie să ţinem cont de ceea ce se doreşte la nivel întregii societăţi, de ceea ce vor spune corpurile profesionale din acest sistem, vom asculta absolut toate argumentele, indiferent că vor fi prezentate cu patimă sau cu mai puţină patimă, pentru că Parlamentul decide. În semifinală, preşedintele promulgă sau întoarce înapoi. Dezbaterea parlamentară va începe după ce vor fi ascultate toate argumentele şi acele argumente vor putea fi repetate şi în timpul dezbaterii parlamentare”, a precizat Dragnea. Sursa: „Realitatea.net”, unicul site obiectiv din mass-media română. (M.C.)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Marius Caraveţeanu critică dur conducerea Companiei de Apă

Şeful PNL Dâmboviţa, a criticat public şi în termeni duri conducerea Companiei de Apă. În opinia lui Marius Caraveţeanu „avem de-a face cu un management dezastruos ” , afirmaţia fiind susţinută cu exemple chiar din Răcari, oraşul în care ocupă funcţia de primar. Conducerea Companiei de Apă este acuzată că […]