Liviu Dragnea, în vizită de lucru în Dâmboviţa

I.B.
0 0

liviu dragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. După o întâlnire cu activul de partid, liderul PSD a susţinut şi o conferinţă de presă la sediul PSD Dâmboviţa. Printre subiectele abordate, a adus în discuţie şi activarea scutului antirachetă de la Deveselu, care este un pas important, pe care România şi Statele Unite îl fac pentru a proteja flancul estic al Alianţei Nord Atlantice: „Astăzi, 12 mai 2016, marcăm un moment însemnat al cooperării dintre România şi Statele Unite ale Americii. Activarea scutului antirachetă de la Deveselu este un pas important, pe care România şi Statele Unite îl fac pentru a proteja flancui estic al Alianţei Nord Atlantice.
Acest proiect consolidează rolul României în interiorul NATO şi arată angajamentul ferm pe care ţara noastră l-a făcut pentru asigurarea securităţii colective a statelor membre.
În climatul geopolitic complicat, PSD va susţine în continuare angajamentul României de alocare a 2% din PIB, începând cu anul 2017, pentru apărare”, a afirmat Liviu Dragnea. Gazdele preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, au fost preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan. Vom reveni cu amănunte în ediţia de luni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Siguranţa in şcoli, o prioritate pentru poliţia dâmboviţeană

In conformitate cu Planul de Acţiune al Poliţiei Române, aplicabil la nivel naţional, în perioada 9 – 13 mai a.c., în judeţul Dâmboviţa sunt organizate acţiuni cu efective mărite, prin care se urmăreşte creşterea gradului de siguranţă în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar. Astfel, de la […]