Liga a 4-a dâmboviţeană Gloria Corneşti porneşte ca favorită

A.l.
0 0

sportPeste o săptămână (9 martie) se reia campionatul în Liga a 4-a dâmboviţeană cu prima etapă a returului. Pe primul loc în acest eşalon se află Gloria Corneşti, care are o linie de clasament excelentă: 14 victorii, 42 puncte, + 65 (74-9) la golaveraj, + 21 la adevăr. Atacantul Marian Matei este golgheterul turului, cu 18 goluri marcate. Trupa antrenată de Nelu Radu şi Daniel Movilă are prima şansă să termine sezonul în vârful clasamentului şi să suţină meciul de baraj. Are nouă puncte în faţa urmăritoarelor Flacăra Moreni (2, cu 33 p) şi C.S. Conţeşti (3, cu 33 p) şi va juca cu acestea pe teren propriu. La Conţeşti este foarte greu să câştigi puncte. Acolo Gloria lui Nelu Radu loveşte năucitor, iar jocul corneştenilor este atractiv.
F.C. Aninoasa (4, cu 30 p) şi Bradul Moroeni (5, cu 28 p) sunt departe de primul loc, dar vor avea un cuvânt greu de spus, în special în ceea ce înseamnă retrogradarea. Avântul Produleşti, cu doar patru puncte, este „lanternă roşie”, dar mai speră. Cu locurile cu vedere spre categoria Onoare se află Petrolul Valea Mare (16, cu 14 p) şi Comerţul Brezoaele (15, cu 14 p).
Au probleme Voinţa Perşinari (16 p), A.S. Doiceşti (17 p), Gaz Metan Finta (18 p).
Sub posibilităţi au evoluat, în tur, Utchim Găeşti (9, cu 21 p) şi Atletic Fieni (10, cu 21 p). Într-o notă cât de cât pozitivă au jucat: PAS Pucioasa (6, cu 26 p), Petrolul Târgovişte (7, cu 23 p) şi Recolta Gura Şuţii (8, cu 23 p).
În perioada precom-petiţională câteva echipe şi-au schimbat antrenorii: Flacăra Moreni (Marian Vasilache), Comerţul Brezoaele (Marian loniţă), Avântul Produleşti (Daniel Ostafi).
Se aşteaptă arbitraje corecte şi imparţiale şi o activitate cinstită la A.J.F. Dâmboviţa, în special la comisii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte EVOLUŢIE MULŢUMITOARE

F.C. Municipal Târgovişte n-a jucat rău la turneul de la Bradu (jud. Argeş). Putea să câştige acest turneu. Dar a plătit decontul greşelior din apărare: Zegheru (gol din corner), Coman şi gol din ofsaid în partida cu Atletic Bradu, Anghel şi Neagu în confruntarea cu F.C. Argeş 2 Piteşti. Apoi […]