Liga a 4-a dâmboviţeană: Etapa a 18-a începe sezonul primăvăratic

A.l.
0 0

sportGata cu vacanţa (de pe 24 noiembrie 2012). începe returul, cu etapa a 18-a a sezonului. în această rundă inaugurală, primele două echipe clasate, Gloria Corneşti şi Flacăra Moreni, joacă acasă şi sunt favorite în disputele cu PAS Pucioasa, respectiv Recolta Gura Şuţii. Trupa lui Nelu Radu a început cum nu se poate mai bine sezonul, cu o victorie zdrobitoare, 15-0, cu Conpet Cătunu, în Cupa României. După toate probabilităţile nu va avea emoţii cu echipa din Pucioasa, pe care a învins-o în tur, pe dealul Patrana, cu 4-0.
Morenarii sunt imbatabili pe teren propriu şi, chiar dacă le-au plecat patru piese grele (Constantin, Necatu, B. Popescu, Bădoiu), este considerată mare favorită în confruntarea cu „Războinicii” de la Gura Şuţii.
Sub semnul echilibrului se dispută partida de la Pietroşiţa dintre echipa locală Voinţa şi F.C. Conţeşti. Se întâlnesc elanul echipei gazdă şi valoarea şi experianţa jucătorilor de la Conţeşti. Aici este posibil orice rezultat.
Chiar dacă s-a întărit considerabil în iarnă, „lanterna roşie”, Avântul Produleşti, are şanse mici să câştige punct sau puncte la Aninoasa, care şi-a făcut trupă tare. Decât dacă nu se întâmplă nişte „minuni”. Sub Leaota, Atletic Fieni, întărită cu C. Constantin (Flacăra Moreni) şi Şerban (Voinţa Perşinari), vrea să-şi ia revanşa din tur cu Comerţul Brezoaele. Echipa locală antrenată de Florin Cernea este favorită. Interesant este şi meciul dintre A.S. Doiceşti şi Bradul Moroeni. Şi în această confruntare cred că este vorba de orice rezultat, 1, x, 2. într-un derby al suferinţei, la Finta se întâlnesc formaţia locală Gaz Metan şi Voinţa Perşinari. întărită destul de mult, trupa antrenată de Aurel Godinac se duce să ia puncte la Finta. Este greu de dat un pronostic în această dispută.
în runda viitoare se dispută marele derby Gloria Corneşti – Flacăra Moreni.
în runda inaugurală a sezonului de primăvară se dispută doar şapte partide. După ce Comerţul Viişoara (după etapa a 8-a) a abandonat competiţia, a urmat-o, înaintea începerii returului, şi Utchim Găeşti.
A devenit o obişnuinţă ca mioritica noastră competiţie să fie ciuntită. Trebuie să facem un mare exerciţiu de memorie ca să aflăm când Liga a 4-a dâmboviţeană s-a terminat cu atâtea echipe cu câte a început.
Să sperăm că acest retur va fi fără aranjamente, interese, trucuri, contestaţii, neprezentări şi decizii în culise.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte Gata să abordeze returul de campionat

După meciul cu F.C. Conţeşti (scor 3-1), tehnicianul Municipalului, Gigi Manea, a făcut loc antrenamentelor complexe. S-a lucrat mult cu mingea, la scheme tactice, trasee, combinaţii, faze fixe. N-au lipsit şuturile la poartă, centrările şi exerciţiile de verticalizare. S-a lucrat pe compartimente (apărare, mijloc, atac), pe cupluri de jucători şi […]