Liga a 4-a dâmboviţeană AU MAI RĂMAS DOAR 16 ECHIPE

A.l.
0 0

sportEchipele din Liga a 4-a s-au încălzit duminică, 3 martie, în Cupa României înaintea startului returului de campionat, care va avea loc sâmbătă, 9 martie.
S-au calificat în faza imediat următoare 12 echipe, iar patru au spus adio competiţiei. Este vorba de Comerţul Brezoaele, Petrolul Valea Mare, Gaz Metan Finta şi Bradul Moroeni.
Măcinată de patimi politice şi răscolită de lipsa banilor, Utchim Găeşti a abandonat competiţia.
în sezonul de toamnă se auzise că Petrolul Valea Mare şi Gaz Metan Finta se vor retrage din campionat. A făcut-o după etapa a 8-a Comerţul Viişoara, care a abandonat.
în acest fel, Liga a 4-a dâmboviţeană va pleca la drum, în această primăvară, cu 16 echipe.
Favorită la locul întâi, care merge la barajul de promovare în Liga a 3-a, este Gloria Corneşti (locul 1, cu 42 p). Echipa lui Nelu Radu este la nouă puncte de urmăritoarele Flacăra Moreni (2, cu 33 p) şi C.S. Corneşti (3, cu 33 p).
Mai mult, atât Flacăra (antrenor Marian Vasilache), cât şi C.S. Conţeşti (antrenor Dan Ioniţă) vor juca la Corneşti, contra Gloriei, în retur. Chiar dacă s-a întărit cu Neagu (Urban Titu), Necatu (Flacăra Moreni), Leţu ( Utchim Găeşti), F.C. Aninoasa nu poate emite pretenţii. Este la 12 puncte de lider.
Pe ultimele două locuri în clasament se află Petrolul Valea Mare (14 p) şi Avântul Produleşti. Mai au emoţii Comerţul Brezoaele (14 p), Voinţa Perşinari (16 p), A.S. Doiceşti (17 p). în prima etapă a returului sunt programate meciurile: A.S. Doiceşti – Bradul Moroeni (în tur, 2-2) F.C. Aninoasa – Avântul
Produleşti (8-2) Gaz Metan Finta – Voinţa
Perşinari (5-4) Atletic Fieni – Comerţul Brezoaele (2-3) Voinţa Pietroşiţa – C.S. Conţeşti (0-4)
Gloria Corneşti – PAS Pucioasa
(4-0)
Flacăra Moreni – Recolta Gura
Şuţii (0-0)
Echipele Petrolul Valea Mare şi Petrolul Târgovişte stau.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL JUDEŢEAN. LIGA A 4-A, GATA DE "ATAC"

„BALUL” a fost deschis prin etapa de CUPA ROMÂNIEI, în care au fost angrenate toate ehipele din Liga a 4-a şi o parte din ONOARE. Un prim „raid” prin Liga a 4-a a returului ne arată interesul tuturor combatantelor de a rămâne în această categorie valorică. După runda din CUPA […]