Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 19-a Fortuna, încercată la Piteşti

A.l.
0 0

sportÎn această rundă s-au disputat doar două partide. Cap de afiş a fost disputa din Trivale, dintre S.C.M. Argeşul Piteşti şi Fortuna Brazi, terminată nedecis, 1-1 (Nilă 44 -Elek 27). Portarul argeşenilor, Vlăsceanu, a făcut minuni. Unirea Tărlungeni n-a jucat, dar şi-a băgat trei punce în cont, pentru că Girom Albota s-a lăsat.
Lupta pentru promovare devine acerbă, avân-du-le ca protagoniste pe Fortuna Brazi şi Unirea Tărlungeni. Echipa din judeţul Braşov joacă în runda următoare, în deplasare, cu S.C.M. Argeşul Piteşti. în alt meci, F.C. Zagon a dobândit-o cu 1-0 (Suciu 37) pe Civitas Făgăraş. în acelaşi fel, gruparea din Cetatea Făgăraşului şi-a pecetluit soarta şi e greu de crezut că va putea evita locul 9 din clasament. Mai are de disputat doar trei meciuri în campionat: două- în deplasare (Unirea Câmpina şi Avântul Reghin) şi unul- acasă (F.C.M. Târgovişte). Are doar 9 puncte şi -15 la „adevăr”. Lupata pentru promovare devine din ce în ce mai palpitantă. Echipei din Brazi îi trebuie o victorie acasă, pe stadionul Astra, din Ploieşti, cu o diferenţă de două goluri, ca să rămână în cărţile promovării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA BREZOAELE, MECI FRUMOS, ÎNVINGĂTOR MERITAT. COMERŢUL BREZOAELE - RECOLTA GURA ŞUŢII 2-1 (0-1)

Printre jocurile frumoase disputate în etapa de sâmbătă, se numără, fără îndoială, şi partida dintre COMERŢUL BREZOAELE-RECOLTA GURA ŞUŢII. Vremea bună condiţiile la fel au adus multă lume la stadionul din BREZOAELE, cocheta tribună fiind arhiplină. E adevărat, aici, la BREZOAELE în fiecare sâmbătă, lângă stadion are loc un târg. […]