Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 15-a Oaspeţii au şansa întâi

A.l.

sportLa fel ca şi în runda trecută, în etapa a doua a sezonului de primăvară se vor juca trei meciuri. Două dintre acestea, Civitas Făgăraş – Fortuna Brazi şi Girom Albota – Conpet Ploieşti, vor avea loc vineri, 15 martie, iar Unirea Câmpina – F.C. Municipal Târgovişte se va disputa sâmbătă, 16 martie.
Lângă Cetatea Făgăraşului, lidrul Fortuna Brazi (1, cu 24 p) porneşte ca favorită în confruntarea cu „lanterna roşie” Civitas Făgăraş (10, cu 6 p). După toate probabilităţile, trupa antrenată de Edi Iordănescu va mai pune în cont încă trei puncte şi va face la „adevăr” +12.
După ce toată iarna s-au jucat alba-neagra (se înscrie, nu se înscrie), conducătorii de la Girom Albota au decis să participe la competiţie. Dar cu ce jucători? Foarte simplu. Cu juniori şi „ce a mai rămas” de la Dacia Mioveni. Nu se ştie cum şi când aceştia au fost legitimaţi. Din vechiul lot nu mai este niciun jucător. Majoritatea au plecat la S.C.M. Argeşul Piteşti (cei sub 21 de ani) şi Atletic Bradu (Ruţă, State, Cârstea).
Noua Girom (9, cu 6 p) va juca la Albota cu Conpet Ploieşti (6, cu 11 p). Prahovenii antrenaţi acum de Florin Pârvu nu pot rata victoria şi să-şi pună la „puşculiţă” încă trei puncte. în cazul unui succes, formaţia de la Strejnic va face +2 la „adevăr”.
Sâmbătă, la Câmpina, pe stadionul IRA, formaţia locală Unirea (3, cu 19 p) va avea viaţă grea cu F.C. Municipal Târgovişte (8, cu 8 p). Băieţii lui Gigi Manea sunt decişi să vină zâmbind din voiajul prahovean.
Aşa cum se ştie, Comitetul Executiv al F.R.F. a analizat, dezbătut şi a aprobat ca, în ediţia de campionat 2013-2014, Liga a 3-a să fie alcătuită din patru serii a câte 18 echipe. Pentru acest lucru este nevoie de 72 de echipe. Pentru realizarea acestui numeric va fi nevoie de 51 de echipe din structura actuală şi încă 21 de echipe care vor promova din Liga a 4-a, în urma barajului.
Vor retrograda din Liga a 3-a
echipele de pe locurile 13, 12, 11, 10 şi trei echipe cu cea mai slabă linie de clasament clasate pe locul 9.
Mai mult ca sigur în C6 va retrograda şi echipa de pe acest loc (9).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În runda a 19-a. din Liga a 4-a. Derbyul sezonului, la Corneşti

Runda cu numărul 19 (a 2-a a returului) din Liga a 4-a dâmboviţeană propune un derby de zile mari. Se întâlnesc primele două echipe clasate, Gloria Corneşti (locul 1, cu 45 p) şi Flacăra Moreni (2, cu 36 p). Formaţia gazdă (Gloria Corneşti) porneşte favorită, având, printre altele, avantajul terenului […]