LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 17-A

S.A.
0 0

fcmRunda trecută nu a fost favorabilă pentru fotbaliştii F.C.M.-ului, care au fost învinşi chiar de liderul seriei, FORTUNA BRAZI.
Celelalte rezultate sunt normale, chiar dacă unele au înregistrat scoruri cam mari.
După 4 luni de zile, a sosit timpul ca şi F.C.M. TÂRGOVIŞTE să evolueze pe teren propriu.
Astăzi vom primi vizita celor de la REGHIN, echipă clasată pe locul 7 „deasupra” noastră. Ştim cum a fost în tur, la REGHIN, când brigada de arbitri din SIBIU ne-a făcut „praf”. Am pierdut cu 0-1, dintr-un penalty închipuit şi eliminare.
A venit timpul revanşei mult aşteptate, cu orice preţ. Avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer, fără de care nu concepem că se va încheia meciul.
Am convingerea că jucătorii noştri vor da totul pe teren, că nu vor precupeţi niciun efort, indiferent cât va fi de mare, pentru victorie.
Avem mare nevoie de puncte, credem că ni se cuvin, aşa cum au procedat în tur cei trei arbitri sibieni, considerând că noi nu avem dreptul să aspirăm la puncte, oferindu-le pe tavă (11 m) gazdelor.
Noi le vom cuceri printr-un joc superior adversarului. Să nu uităm că apoi intrăm într-o minivacanţă, nu vom juca trei etape consecutive, deci vom avea timp să ne şi odihnim, dacă efortul din meciul de astăzi va fi prea mare.
Tot astăzi se mai joacă: UNIREA TĂRLUNGENI – CONPET PLOIEŞTI
Este de aşteptat că va fi un meci greu pentru gazde, de vreme ce CONPET a marcat în două partide 8 goluri. Să vedem la „lucru” noua echipă din TĂRLUNGENI la primul joc oficial al returului!
ARGEŞUL PITEŞTI – CIVITAS
FĂGĂRAŞ
Se pare că făgărăşenii au primit un balon de oxigen cu victoria categorică din etapa trecută (3-0, cu
ALBOTA).
Sperăm că argeşenii îi vor „desumfla” repede şi să-i menţină în „subsol”.
ARGEŞUL nu are cum să scape victoria. GIROM ALBOTA – FORTUNA BRAZI
Ştim, veţi zice, că mingea e rotundă, că s-au mai văzut minuni prin fotbal. Dar astăzi, la ALBOTA, nu se va întâmpla niciuna dintre acestea.
Personal, cred că „FORTUNA” nu are cum să piardă, ştiind că are de fapt două echipe, adică 11 oameni în teren şi alţi 11 pe margine (echipa a doua), şi nu mă refer la jucătorii de rezervă.
Cine este în fenomen ştie ce înseamnă echipa a doua. Deci unu solist, nu accept nicio justificare, vreo motivaţie. ALBOTA trebuie să rămână „lanternă”, iar „FORTUNA”, să promoveze. Este obligatoriu ca F.C.M. TÂRGOVIŞTE să facă schimb de locuri cu AVÂNTUL REGHIN, să urcăm încă un loc, iar în pauză să ne pregătim şi mai bine, deoarece următorul joc va fi tot acasă, cu CONPET PLOIEŞTI, pe 26 aprilie.
Deci, curaj băieţi, astăzi trebuie să câştigaţi, sunteţi datori suporterilor, patronului, vouă înşivă. Noi avem nevoie de puncte, iar voi, de bani.
Cu ambiţie şi devotament le puteţi realiza pe amândouă. Totul depinde numai de voi. Succes!

  CLASAMENT        
1. Fortuna Brazi 12 10 0 2 31-5 30
2. Unirea Tărlungeni 9 7 1 1 11-3 22
3. Unirea Câmpina 12 6 3 3 12-10 21
4. Argeşul Piteşti 10 5 1 4 11-13 16
5. Conpet Ploieşti 12 4 3 5 16-13 15
6.F.C. Zagon 10 4 3 3 13-15 15
7. Avântul Reghin 11 2 5 4 9-13 11
8. F.C.M. Târgovişte 11 2 3 6 7-10 9
9. Civitas Făgăraş 12 3 0 9 11-25 9
10. Girom Albota 11 2 1 8 7-19 7
             

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte - Avântul Reghin Stadionul Academia Ghiorghi Zotic - Şotânga. astăzi, ora 15:00 FĂRĂ PAŞI GREŞIŢI i i

Este un meci determinant pentru F.C. Municipal, care are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc. Dacă vor câştiga această confruntare, elevii lui Gigi Manea vor lua faţa echipei din Reghin, în clasament, vor scăpa momentan de emoţii şi apoi vor avea aproape o lună la […]