LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 15-A

S.A.
0 0

fcm targovisteDupă o aşteptare de 5 luni, o pauză foarte mare, iată, a venit rândul ca şi F.C.M. TÂRGOVIŞTE să reia activitatea cu jocurile oficiale ale returului ediţiei 2012-2013.
în această pauză forţată a fost timp suficient de pregătire, de „amicale”, de pus la punct tot ce mai era „restanţă” din tur.
Antrenorul a văzut care au fost lipsurile, minusurile din jocul echipei, iar acum a avut timpul necesar şi le-a remediat, astfel ca rezultatele din acest retur să fie mult mai bune, pentru a justifica eforturile deosebite pe care patronul clubului F.C.M. TÂRGOVIŞTE, domnul GHIORGHI ZOTIC, le efectuează.
A venit timpul ca şi jucătorii să-şi arate valoarea pretinsă, să câştige cel puţin 4 jocuri din 9, pentru a spera că vor rămâne să evolueze în ediţia următoare tot în Liga a 3-a.
Ce a fost în pregătiri, în jocurile de verificare, contează mai puţin. Important este că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să câştigăm cel puţin 12 puncte pentru a rămâne în Liga a 3-a, pentru a evita, în final, clasarea pe locul 9, care are şanse mari să ducă spre „judeţ”.
Evident că nu va fi aşa, dar trebuie să tratăm cum se cuvine fiecare meci, contează fiecare punct sau gol.
Lotul de jucători este tânăr, omogen, la o vârstă medie numai bună de performanţă. în partidele amicale au mai fost câteva nereuşite, dar acum nu mai avem voie să le mai repetăm.
Toţi implicaţi în activitatea clubului, sub o formă sau alta, trebuie să fim alături de antrenor, de echipă, pentru reuşita finală.
Aşteptăm grupul de jucători tineri, de perspectivă, să evolueze la un nivel superior, să demonstreze că au valoare, că merită se reprezinte culorile roşu-albastru ale clubului fanion, cu o frumoasă şi îndelungată activitate com-petiţională, ce a reprezentat judeţul DÂMBOVIŢA în fotbalul românesc, FOTBAL CLUB MUNICIPAL
TÂRGOVIŞTE.
Etapa a 15-a programează trei partide deosebit de importante.
GIROM ALBOTA – CONPET
PLOIEŞTI
Se dispută vineri, de la ora 15:00, pe stadionul din ALBOTA. în tur a fost 0-1. Noua echipă din ALBOTA este pregătită de un antrenor valoros, cu multă ştiinţă de fotbal, MIHAI IANOVSCHI. Şi CONPET-ul anunţă modificări în componenţa sa.
Partida este importantă pentru ambele tabere. Dacă argeşenii vor pierde, este greu de evitat retrogradarea, iar prahovenii ar lua o „gură de oxigen”.
Merită să urmărim noua echipă a GIROM-ului şi rezultatul acestui meci.
CIVITAS FĂGĂRAŞ – FORTUNA
BRAZI
în tur a fost 5-0. Partida se va desfăşura pe stadionul din FĂGĂRAŞ, vineri, de la ora 15:00.
Practic, se întâlnesc echipele clasate pe primul şi ultimul loc, la care, cu siguranţă, vor fi prezenţi şi cei din TĂRLUNGENI, care stau, aşa cum au făcut-o şi la meciul FORTUNEI cu CÂMPINA din etapa trecută. Greu de crezut că CIVITAS FĂGĂRAŞ are forţa necesară să învingă liderul seriei. Este un meci de „care pe care”, noi vedem FORTUNA câştigătoare, menţinându-i pe făgărăşeni pe ultimul loc.
UNIREA CÂMPINA – F.C.M.
TÂRGOVIŞTE
Se dispută sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul orăşenesc din CÂMPINA. După cum ştiţi, în tur, UNIREA a câştigat, cu 1-0, printr-un autogol al lui IONUŢ CONSTANTIN (azi la URBAN TITU).
Cred că este momentul ca jucătorii noştri să-şi ia revanşa şi să câştige la CÂMPINA.
Ar fi o victorie extrem de importantă pentru echipa noastră. Dar nu va fi deloc uşor, însă avem forţa şi dorinţa necesară să ne luăm punctele înapoi, noi având nevoie de ele, iar UNIREA a pierdut contactul cu locul întâi.
Cunoaştem „forţa” celor din CÂMPINA, de aceea ne vom „mobiliza” cum trebuie pentru un rezultat bun. Este una dintre „bătăliile” pe care F.C.M. TÂRGOVIŞTE le are de dat în această primăvară.
Aşadar, sâmbătă, la CÂMPINA vom lua startul pentru partea a doua a actualului campionat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PIAŢA CRESCÂNDA A DROGURILOR ILEGALE

Potrivit unui studiu publicat de către Comisia europeană, se preconizează un impact major al crizei economice asupra pieţei drogurilor, de exemplu printr-o creştere a cererii de droguri ilegale. Studiul publicat cuprinde estimări potrivit cărora, pentru a câştiga bani, din ce în ce mai mulţi tineri vor vinde sau chiar vor […]