LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 14-A

S.A.
0 0

sportAstăzi, vineri, 8 martie, de „ZIUA FEMEII”, se dă startul returului pentru toate seriile din Liga a 3-a naţională.
După o pauză foarte lungă din această iarnă, a venit vremea să înceapă partea a doua a competiţiei, în care fiecare echipă a schimbat mulţi jucători, iar alţii, chiar şi antrenori. Timpul ne va dovedi care dintre aceştia a ştiut să-şi întărească mai mult sau mai puţin echipa. Cine a făcut-o mai com-petiţională, va obţine şi rezultatele dorite.
în toate seriile sunt probleme, toate echipele au dificultăţi de a participa la competiţie.
Ne vom opri doar la seria a 6-a în care evoluează şi F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
După cum ştiţi, din cele 13 echipe de pe „hârtie” la data începerii actualului campionat, au mai rămas 10, iar dintre acestea prima promovează în Liga a 2-a, iar echipele clasate pe locurile 10, 11, 12, 13 vor retrograda şi alte 3 de pe locul 9 cu cea mai slabă linie de clasament din toate cele 6 serii.
De aceea, acest retur va fi extrem de disputat, mai ales în partea a doua a clasamentului. în acest context, F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu are o situaţie prea fericită. Dar nu este nici disperată, deoarece clubul are forţa necesară să evite poziţiile care duc la divizia D. Numai că va trebui ca toate meciurile să fie tratate cu multă seriozitate.
Calcul hârtiei, al clasamentului, spune că F.C.M. TÂRGOVIŞTE trebuie să acumuleze minim 10 puncte ca să aibă şanse să rămână tot în Liga a 3-a.
Va trebui în mod obligatoriu să câştigăm meciurile de pe teren propriu
cu CONPET PLOIEŞTI, AVÂNTUL
REGHIN, GIROM ALBOTA dar şi la FĂGĂRAŞ şi la ZAGON să nu pierdem.
Nu va fi uşor deloc, dar repet, F.C.M. TÂRGOVIŞTE va trebui cu orice preţ să câştige. Cum seria este bulversată, astăzi se vor disputa doar trei partide, adică din 10 echipe doar 6 joacă, celelalte vor fi spectatoare…
Iată cele trei partide programate:
– AVÂNTUL REGHIN – F.C. ZAGON (08.03.2013. ORA 15:00).
STADION – AVÂNTUL
(REGHIN). OBSERVATOR DE JOC
TRAIAN MARCU (SIBIU). în tur 3-1.
Partida se anunţă interesantă, deoarece gazdele nu stau bine în clasament (9 puncte), iar REGHIN a câştigat şi în deplasare, la ZAGON.
Credem că „AVÂNTUL” va
câştiga cele trei puncte foarte necesare pentru economia clasamentului, sperând să evite zona fierbinte.
– CONPET PLOIEŞTI – CIVI-
TAS FĂGĂRAŞ (08.03.2013. ORA
15:00).
STADION – CONPET (STREJNIC). OBSERVATOR ADRIAN
MIHALCEA (BUCUREŞTI). în tur 2-1.
Iată, şi în tur ploieştenii s-au impus la FĂGĂRAŞ, iar dacă vor câştiga şi astăzi vor avea o „gură de oxigen” pentru evitarea retrogradării.
Nu va fi deloc uşor, deoarece şi FĂGĂRAŞUL are nevoie de puncte, şi nu cred că va veni doar în excursie la
CONPET.
Dar cred totuşi în şansa gazdelor că vor obţine victoria, iar „CIVITAS” îşi va păstra ultimul loc.
– FORTUNA BRAZI – UNIREA
CÂMPINA (08.03.2013. ORA 18:00)
STADION: ASTRA
(PLOIEŞTI). OBSERVATOR: STAN PRODAN (ALEXANDRIA). în tur 2-0.
în acest retur, FORTUNA BRAZI îşi va disputa toate jocurile de pe teren propriu pe stadionul ASTRA din PLOIEŞTI în nocturnă.
Derbyul etapei, al ploieştenilor, va debuta în nocturna de la „ASTRA”
PLOIEŞTI.
Partida are o anumită importanţă doar pentru gazde, care au obiectiv precis, promovarea. în tur, FORTUNA a câştigat şi la CÂMPINA, într-o partidă mai mult „amicală” decât oficială, după disputa din teren. Noi avem acest meci înregistrat pe casetă video, fiind prezenţi la joc, aşa cum o vom face şi acum, la întoarcerea de la BRAŞOV, întreaga echipă oprindu-se pe stadionul ASTRA să vadă următorii doi adversari ai noştri.
Revenind la meci, noi avem convingerea că „FORTUNA” va câştiga, nu-şi permite niciun pas greşit, dacă vrea să-şi atingă obiectivul.
Ce este interesant este faptul că în turul celor trei partide de astăzi, au câştigat oaspeţii, acum aceştia fiind gazde…
Nu cred că vor fi surprize, deoarece gazdele au mare nevoie de puncte şi orice punct pierdut avantajează mult echipa oaspete. însă nu near deranja şi un meci nul la CONPET
sau la REGHIN.
Dar să sperăm că etapa de azi se va încheia cu rezultate bune şi pentru
F.C.M. TÂRGOVIŞTE.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CAMPIONATUL 2012-2013 LIGA A III-A SERIA 6/RETUR

ETAPA 14 – 08.03.2013 1. Fortuna Brazi – Unirea Câmpina 2. Avântul Reghin – F.C. Zagon 3. Conpet Ploieşti – Civitas Făgăraş 4. F.C.M. Târgovişte – stă ETAPA 15 – 15.03.2013 1. Unirea Câmpina – F.C.M. Târgovişte 2. Girom Albota – Conpet Ploieşti 3. Civitas Făgăraş – Fortuna Brazi ETAPA […]