Lider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria „Mircea fă-te că lucrezi”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a declarat că sesiunea parlamentară extraordinară nu este decât o acţiune de imagine, că face parte din categoria „Mircea fă-te că munceşti”. A argumentat Ţuţuianu prin aceea că „nu este niciun proiect de lege serios pe ordinea de zi, în afară de proiectul de lege de stabilire a datei alegerilor, care ar fi putut fi adoptat rapid în sesiunea ordinară. În rest numai proiecte de umplutură.”
Alegerile, potrivit înţelegerii dintre PNL şi pSd, vor avea loc pe 27 septembrie şi, apreciază coordonatorul Pro România Dâmboviţa, scrutinul va fi caracterizat prin absenteism, pentru că, de teama infectării cu coronavirus, mulţi alegători, în special din categoria celor vârstnici, se vor feri să iasă la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Marcel Ghergu, dezlănţuit la adresa arbitrajului: "Un arbitraj golănesc"

Marcel Ghergu, preşedinteleChindiei, a criticat dur arbitrajul lui Cătălin Popa.„Ce pot să mai zic după o asemenea hoţie? E o viciere clară, e inadmisibil aşa ceva! Cum să dai penalty-ul ăla? Ne-am întors în trecut!Nu poţi să intervii în acest mod. Mă controlez cu greu… Un arbitraj golănesc! Să ne […]