Liberalii târgovişteni acuză că le-au fost vandalizate corturile şi tăiate mesh-urile electorale

0 0

Continuă războiul la nivel declarativ, pe subiectul amplasării mijloacelor de publicitate electorală stradală în Târgovişte.
Candidatul PNL la funcţia de primar, Aurelian Cotinescu, a reiterat faptul că „începuse campania de o săptămână şi primăria refuza să dea autorizaţii de amplasare a corturilor. Am început să ne amplasăm corturile, au trimis poliţia locală, ne-au amendat, ne-au hăituit! Şi vă spun sincer, până şi poliţiştii locali erau terifiaţi de telefoanele pe care le primeau de la nivelul primăriei.(…) Am început să amplasăm mesh-uri. Ne-am trezit, în două nopţi la rând, cu mesh-urile tăiate. Au trimis chiar o echipă a primăriei, cu nacelă, şi ne-au dat jos un mesh. Un mesh instalat pe o proprietate privată, ceea ce este foarte grav. Se prevalează de anumite aspecte din lege, pe care le interpretează aşa cum vor ei.”
Pe de altă parte, Aurelian Cotinescu mai spune că actualul primar, candidat din partea PSD pentru un nou mandate, beneficiază de amplasamentele cele mai bune şi chiar de panourile de publicitate stradală.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cezar preda, deputat PNL: "Avem nevoie de o administraţie digitalizată, debarasată de obiceiurile de până acum!"

„Pandemia COVID-19 ne-a arătat că statul poate fi un adevărat partener al mediului de afaceri. În această perioadă am construit o relaţie mai apropiată. Avem nevoie de o administraţie care să se debaraseze de obiceiurile pe care lea avut până acum, o administraţie digitalizată, de încredere, un real sprijin pentru […]