Liberalii nu votează Guvernul Tudose

0 0

„Asistăm la o piesă de teatru în mai multe acte: Actul I – demiterea guvernului cu moţiune de cenzură iniţiată de propriul partid. Apoi demisia şi retragerea demisiei miniştilor şi nu în ultimul rând nominalizarea unui premier care nu primise notă de trecere la evaluare.”, a spus preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, în legătură cu acţiunile PSD din ultimele zile. Despre fostul ministru al Economiei, Caraveţeanu a precizat că, din programul propus avea „două puncte parţial îndeplinite şi 18 neatinse”.
Decizia de a nu fi nominalizat un liberal în cadrul consultărilor de la Cotroceni a fost adoptată în BPN al PNL şi tot atunci a fost exclusă orice colaborare cu PSD, ceea ce înseamnă că parlamentarii partidului nu vor susţine instalarea Guvernului Tudose.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tratamente fitosanitare prin pulverizare aeriană pe raza municipiului Târgovişte

Primăria Municipiului Târgovişte informează că, în perioada 28 iunie -04 iulie 2017, în intervalul orar 5.30 -10.30, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv cartierele Priseaca şi Sagricom) se vor efectua acţiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi, gândacietc), prin pulverizare aeriană. Combaterea dăunătorilor se va face cu […]