„Legea privind măsurile din starea de alertă va ieşi din Parlament cu foarte multe amendamente”

„Legea privind măsurile din starea de alertă va ieşi din Parlament cu foarte multe amendamente”- a declarat ântr-un interviu la RFI senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu. Acesta a criticat guvernul pentru că a trimis târziu în Legislativ proiectul privind măsurile ce vor fi luate după 15 mai, când starea de urgenţă va fi înlocuită cu cea de alertă.
„Guvernul exercită un tip de presiune asupra Parlamentului, care în mod normal nu poate fi acceptat. Probabil că ar dori unii de prin Guvern să se întâmple o asemenea situaţie, pentru a muta, să zic, eventualele consecinţe negative ale neadoptării unei legi cu privire la reglementarea stării de alertă”- a mai spus vicepreşedintele Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BASCHETUL, GATA SĂ PUNĂ PUNCT COMPETIŢIILOR DE SENIORI

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet (FRB), Horia Păun, a declarat, marţi, că a convenit cu reprezentanţii cluburilor din ligile naţionale masculine şi feminine îngheţarea campionatelor. Majoritatea echipelor nu au posibilitatea financiară de a respecta regulile impuse prin ordin de ministru pentru reînceperea pregătirii. „Din păcate ridicarea restricţiilor se va face […]