La Moreni, Simpozion şi Concurs Internaţional „Copii, salvaţi planeta albastră!”

Daniel Constantin la TargovisteIn această săptămână, municipiul Moreni găzduieşte a IX-a ediţie a Simpozionului şi Concursului Internaţional „Copii, salvaţi planeta albastră!”. Manifestările sunt organizate de Primăria Moreni şi Clubul Copiilor, Fundaţia Terra Milenium III, Inspectoratul Şcolar, Asociaţia Alma Ro şi Garda de Mediu Dâmboviţa. Alături de organizatori şi participanţi, la sesiunea de deschidere a evenimentului au participat Constantin Dinu – primarul municipiului Moreni, Cornelia Paraschiv, Comisar Şef al Gărzii de Mediu Dâmboviţa, Mirel Nica – directorul A.P.M. şi, în calitate de invitat special, cunoscutul inventator Justin Capră.
Alături de prof. Rodica Sandu, invitaţii au vorbit despre importanţa crucială a protejării mediului, a păstrării acestuia cât mai nealterat posibil pentru generaţiile viitoare.
Concursul include mai multe secţiuni – desene, pictură, fotografie, film, creaţii literare, proiecte şi referate.
Ca o frumoasă surpriză, organizatorii au pregătit pentru participanţi şi o excursie, pentru a vizita obiectivele istorice din Târgovişte şi cele mai cunoscute monumente istorice din Masivul Bucegi, anume Sfinxul şi Babele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Trei turişti, rămaşi izolaţi pe munte din cauza epuizării fizice Jandarmii de la Peştera au fost salvarea turiştilor

Trei bucureşteni care au urcat în drumeţie pe muntele Cocora, din Masivul Montan Bucegi, pe traseul montan Cabana Mioriţa-Cabana Padina, au solicitat sprijinul jandarmilor de la Peştera. Turiştii nu au mai putut continua deplasarea din cauza epuizării fizice şi a echipamentului inadecvat: „În urma unei solicitări telefonice, un echipaj din […]