La F.C.M. Târgoviste Se conturează meciurile amicale

S.A.
0 0

fcmînaintea începerii returului 2012-2013, fiecare echipă are în program perioada de pregătire.
Aceasta constă, în primul rând, în acumulări fizice, apoi tehnice şi de organizare. Fiecare antrenor are propriul program de lucru, de antrenamente, eşalonat pe perioade de timp.
Returul va debuta pe 8 martie, în Liga a 3-a. Programul jocurilor se ştie, iar dacă vreuna din cele 10 echipe care au încheiat prima parte, în seria a 6-a, se va retrage, rezultatele se vor omologa cu 3-0 pentru adversari.
Acum, se ştie câte echipe vor retrograda, adică locurile 11, 12, 13, dar şi alte 4 echipe clasate pe locul 10, cu linia de clasament mai slabă (din cele 6 serii).
Dacă acest campionat este compromis, cel care urmează, 2013-2014, va fi cu totul altfel, adică 4 serii cu câte 18 echipe fiecare.
Vor fi deplasări mai mari, deşi nu ştim încă componenţa echipelor sau zonele cum vor fi împărţite.
Va fi, în mod cert, alt campionat cu 34 de etape, iar dacă nu ai echipă, va fi o problemă. Dar asta la timpul respectiv.
F.C.M. Târgoviste are un program bine definit de pregătire.
Pe 4 februarie se sună adunarea, iar primul joc va fi sâmbătă, 9 februarie 2013, cu Concordia Chiajna, în deplasare.
Apoi, F.C.M. Târgoviste are în program meciuri cu F.C. Afumaţi (Seria 3), cu Metaloglobus Bucuresti, cu Atletic Bradu.
Mai sunt în discuţie alte partide cu Dacia Mioveni, F.C. Berceni, dar şi cu câteva echipe fruntaşe din Liga a 4-a dâmboviţeană.
Sperăm ca acestea să se dispute, dacă vremea ne va juca feste.
Toate meciurile se vor disputa pe terenuri sintetice.
Deşi noul campionat se ştie cum va fi (4×18), tot nu înţeleg de unde aceste zvonuri că F.R.F. ar face invitaţii unor echipe să evolueze în Liga a 3-a (peste rând), când vor retrograda 22 de echipe din Liga a 3-a?
Evident, sunt aberaţii asemenea afirmaţii, ca cineva (în afara regulamentului) din F.R.F. să aibă puterea să „ofere” locuri vacante în Liga a 3-a. Poate fi chiar o „diversiune” pentru unii, o păcăleală cu promovarea sau oferirea de locuri în Liga a 3-a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De la egal la egal cu marile favorite

Municipal a arătat în prima parte a campionatului că are consistenţă în joc, indiferent ce adversar îi stă în cale. A jucat de la egal la egal cu marile favorite, Fortuna Brazi, de care a trecut cu 1-0 (Enescu) şi Unirea Tărlungeni, cu care a pierdut cu 1-0 (L. Nicolae). […]