LA F.C.M. TÂRGOVIŞTE NUMAI JUCĂTORII AU LUAT VACANŢĂ

S.A.
0 0

ghiorghi zoticUn club care se respectă, în pauza competiţională, nu intră cu totul în vacanţă.
Dacă jucătorii sunt lăsaţi să se odihnească, nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu conducerea administrativă şi tehnică.
În această perioadă, baza sportivă de la ŞOTÂNGA este în „revizie”. Mai întâi s-a luat la „mână” gazonul. Pe ambele terenuri s-a împrăştiat gunoi de grajd, care este net superior unor îngrăşăminte chimice, care se practică pe scară largă. în combinaţie cu nisip, acest gunoi îngraşă gazonul, iar la venirea primăverii, iarba va creşte repede.
Evident, nu este doar singurul „tratament” care se aplică gazonului de la ŞOTÂNGA, în funcţie şi de starea vremii, de zăpadă.
Dacă totul va decurge normal, aşa cum şi-a programat conducerea clubului, meciurile de pregătire ale F.CM.-ului se pot disputa De terenul doi. Apropo, prin anii 2007-2008, la stadionul „EUGEN POPESCU” erau un teren cu zgură şi unul de joc. Domnul ZOTIC, cel ce avea stadionul în administrare, a început o muncă titanică pentru punerea în funcţiune a celui de la doilea teren. Au fost cărate sute de bascule de bolovani, moloz etc. Cu eforturi deosebite, cu utilaje proprii, cu salariaţii de la firmă, s-a reuşit să se amenajeze al doilea teren pentru antrenamente. Dacă acest teren astăzi arată aşa cum este, este vina proprietarului… Păcat! Acolo, domnul ZOTIC dorea să amenajeze un teren cu gazon sintetic, atât de necesar tuturor fotbaliştilor. N-are rost să mai amintim şi de celelalte investiţii, pe care cei de astăzi (sau ieri) nu au fost în stare să le întreţină, să le folosească spre binele clubului…
Acel cantonament de sub tribuna I a fost inaugurat atunci cu mult fast de către preoţi, domnul primar, conducerea judeţului etc. Acum, însă, dacă sunt bani (aici nu este criză), se preferă hotelurile.
Cum spuneam, „omul sfinţeşte locul”. Ca un bun gospodar ce este, domnul ZOTIC a continuat la ŞOTÂNGA ce începuse la TÂRGOVIŞTE. Cu toţii ştim ce cochet stadion, cu toate dotările, este la ŞOTÂNAGA. Minihotelul de aici poate găzdui peste 70 de jucători, în condiţii de trei stele, cu cantina necesară cu program non-stop. Şi echipa este numai în Liga a 3-a. Sunt multe cluburi din Liga a 2-a şi întâi, la care jucătorii vin şi pleacă cu sandwich-uri. în această perioadă, toate camerele de la cantonament sunt în curăţenie, pentru a primi jucători la pregătire.
în acelaşi timp, se lucrează şi la partea tehnică. Antrenorii caută noi soluţii pentru posturile deficitare din lotul echipei.
Suntem în tratative avansate cu mulţi fotbalişti, care doresc să evolueze din retur sub adevăratele culori roşu-albastru ale F.C.M.-ului.
Zilele următoare, va avea loc întâlnirea de sfârşit de an, unde se va stabili noua strategie pentru retur şi data reluării competiţiilor.
Datele problemei vor fi altele, ţinând cont că returul se dispută altfel decât până acum, cu play-off şi play-out.
Dar despre aceste „jocuri” am mai scris. Acum, fiind vacanţă, este linişte, fiecare cu treburile sale. Pentru conducere însă acum încep grijile, pregătirile pentru anul ce va veni.
La F.C.M. este multă activitate în această perioadă, însă la alţii -„linişte totală”, şi încercăm să nu îi „trezim”, că se vor supăra…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COMITETUL EXECUTIV AL A.J.F. DÂMBOVIŢA A ARPOBAT COMPONENŢA COMISIILOR!

După ADUNAREA GENERALĂ de alegeri din 14 noiembrie 2013, unde s-a ales un nou COMITET EXECUTIV al A.J.F. DÂMBOVIŢA pentru o perioadă de 4 ani (20132017), pentru buna defăşurare a competiţiilor fotbalistice trebuie aleşi cei ce vor face parte din toate comisiile ce vor veghea la respectarea legilor fotbalului dâmbo-viţean. […]