LA F.C.M. TARGOVISTE. ASTĂZI SUNĂ CLOPOŢELUL

S.A.
0 0

fcmDupă o lungă şi necesară pauză competiţională, poate chiar prea mare, a venit rândul şi jucătorilor de la F.C.M. TÂRGOVIŞTE să se reunească în vederea reluării pregătirilor, pentru a „ataca” partea a doua a campionatului.
Astăzi, la cocheta bază sportivă de la SOTANGA. lotul de jucători care a terminat turul, se va prezenta sub aceeaşi conducere tehnică, la ora 10:00.
Un prim obiectiv este clasarea F.C.M.-ului TÂRGOVIŞTE la finalul actualei ediţii pe un loc în primele 4-5 poziţii, dat fiind numărul mic de jocuri (9).
Astăzi se vor revedea conducerea clubului şi jucătorii care doresc să continue activitatea tot la F.C.M. Cui însă a dorit să plece, conducerea clubului i-a acordat transferul dorit. MARIUS PENESCU a dorit să se „înroleze” la URBAN TITU, pentru a pune umărul la evitarea retrogradării.
ALEXANDRU BĂRBOIU a fost împrumutat doar până la vară la SF. GHEORGHE (COVASNA). Cum astăzi ne reunim, vom vedea cine se prezintă la pregătiri, cine mai doreşte să plece, dar şi cine se va alătura F.C.M.-ului pentru retur.
Singura certitudine este GABI COMAN. de la URBAN TITU. care a primit transferul pentru F.C.M. TARGOVIŞTE.
Pe lista noutăţilor sunt mai mulţi jucători, unii împrumutaţi pe diferite perioade, care doresc să se reîntoarcă.
Vom vedea cine a plecat, cine vine, deoarece timp pentru testarea acestora este suficient, pentru întocmirea documentelor de transfer.
Mai întâi, aceştia vor fi verificaţi în meciurile amicale şi, în funcţie de necesităţile echipei, de posturile vacante, aceştia vor fi legitimaţi, până pe 10 martie 2013, deoarece F.C.M. TARGOVIŞTE va sta în prima etapă programată pentru 8 martie, primul meci din retur fiind la UNIREA CAMPINA, pe 15 martie 2013.
Deci astăzi, la ora 10:00, pe stadionul ACADEMIA din ŞOTANGA vor spune prezent: RADU ZEGHERU,
ILIE ADRIAN TUDOSE (portari), DRAGOŞ CERNEA, IONUŢ CONSTANTIN, ADRIAN GALDĂU, NICOLAE BANU, DANIEL POPA, VALENTIN ENESCU, GABRIEL DRAGNEA, SILVIU MANDRU, ADRIAN GRIGORE, GABRIEL TIMOFTE, MARIAN LUNGEANU, DRAGOŞ TUDO-RACHE, ANDREI DAIA, IONEL NECULAE, CĂTĂLIN
ANGHEL. Acestora li se vor alătura şi noii veniţi, urmând să-i nominalizăm după ce îi vom vedea la pregătiri.
Cum spuneam, până pe 15 martie, când vom juca prima partidă, este timp suficient pentru stabilirea lotului pentru cele 9 partide oficiale pe care urmează să le dispute F.C.M. TARGOVIŞTE în retur.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte. Un start plin de speranţă şi convingere

Astăzi s-a dat startul în campania de pregătire a Municipalului. Un start plin de speranţe şi de convingere că formaţia pregătită de Gigi Manea va reuşi un retur de campionat bun. La primul antrenament al anului participă: Zegheru, A. Tudose – Constantin, Timofte, Cernea, Enescu, Gâldău, Grigore, Lungeanu, Mândru, I. […]