La Creşa nr. 14, după finisaje, a început montarea mobilierului

Dacă în ajunul debutului anului şcolar a fost deschisă Creşa nr. 8, o altă investiţie similară este în prag de finalizare în Cartierul „Tudor Vladimirescu” (Microraionul VI). Este vorba despre Creşa nr. 14, unde, potrivit primarului Cristian Stan, activitatea va începe pe 1 octombrie. Este o investiţie de 4,5 milioane de lei, finanţată cu bani de la guvern prin PNDL, suprafaţa totală desfăşurată fiind de peste 1000 metri pătraţi. Au fost realizate finisajele şi în prezent se montează mobilierul. Prin construirea imobilului nou, capacitatea creşei creşte cu 80 de locuri.
Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a amintit că, tot în prima parte a lunii octombrie va fi redeschisă Şcoala Gimnazială nr. 8 „Mihai Viteazul” şi va fi finalizată baza sportivă de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella”.
Creşa nr. 13, un alt obiectiv aflat în stadiu avansat, va fi deschisă pe 1 noiembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GEST SUPERB AL LUI EMIL SĂNDOI

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a comentat egalul echipei sale cu Academica Clinceni, scor 0-0.„Eu zic că jocul de astăzi a avut un ritm destul de bun, ambele echipe s-au implicat. Şi noi am avut perioade mai bune cu ocazii de gol, şi Clinceni a avut. Până […]