KARATEKA TÂRGOVIȘTENI AU CUCERIT ANGLIA

Date:

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au strălucit din plin în Anglia! La ediția din acest an a turneului internațional Elite International Karate Open, sportivii clubului nostru au urcat de opt ori pe podiumul de premiere în urma evoluțiilor pe care le-au avut la Harlow, orașul gazdă al competiției.

Dintre elevii antrenați de Ionuț Munteanu, cel mai important rezultat a fost obținut de Ștefania Huiu. În concursul de kumite junioare Open, talentata sportivă a obținut medalia de aur. În schimb, în concursul de kumite junioare, la categoria 59 de kilograme, karateka noastră a cucerit medalia de bronz.

Din Anglia, cu argint a revenit acasă Andrei Alexandru. Acesta a urcat pe treapta a doua a podiumului la kumite 12-13 ani, la categoria +55 de kilograme.

În schimb, medalii de bronz, pe lângă Ștefania Huiu, au mai fost obținute de Fabian Constantin (kumite cadeți – cat. 63 kg), Alexandru Soare (kumite open juniori), Anastasia Dinu (kata cadete), Darius Gavriș (kumite cadeți – cat. +70 kg) și echipa de kumite cadeți, formată din Fabian Constantin, Darius Gavriș și Andrei Alexandru.

Clubul Sportiv Târgoviște a participat la ediția din acest an a concursului cu un lot format din 6 sportivi, care au fost însoțiți de antrenorul Ionuț Munteanu, dar și de arbitrii Octavian Pomârleanu, Bogdan Tifra și Daniel Munteanu.

La cea de-a 7-a ediție a turneului internațional, alături de karateka de la CS Târgoviște au participat și doi sportivi de la MSC Târgoviște, antrenați de Daniel Munteanu. În concursurile de kumite Alexandra Marin (cadete) și Luca Cercel (copii 10-11 ani) au cucerit bronzul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...