Încercarea moarte n-are: USR vrea demiterea ministrului Marcel Boloș

Date:

Deputatul Daniel Blaga, președinte USR Dâmbovița, a ales prezentat într-o conferință de presă câteva aspecte legate de inițierea și depunerea unei moțiuni simple, care are ca obiect demiterea ministrului Marcel Boloș.

„USR și Forța Dreptei au depus o moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor Publice, Marcel Boloș. Marcel Boloș este un pericol pentru antreprenori și pentru economia României. Va intra în istorie drept cel mai slab ministru de finanțe al tuturor timpurilor. Marcel Boloș trebuie să plece pentru că, în loc să taie pensiile speciale și să scadă cheltuielile statului , a crescut taxele românilor și a făcut-o cu zâmbetul pe buze, spunându-le că o face pentru a-i proteja. Am să amintesc doar câteva dintre motivele pentru care Marcel Boloș trebuie să plece.

Ca să nu taie de la speciali a crescut taxele. Pentru ce? Pentru a plăti pensii speciale de 12 miliarde de lei pe an și salarii de mii de euro pentru bugetarii de lux. A triplat taxele PFA-urilor și ale micilor antreprenori. Mulți vor fi forțați să-și închidă afacerile. Alții vor fi nevoiți să dea oamenii afară, să facă reduceri de salarii, să limiteze operațiunile sau să mărească prețurile. A lovit în muncitorii din agricultură și din construcții.”

 A mai spus deputatul Daniel Blaga că, din aproximativ cinci  milioane de angajați români, cam 500.000 de mii lucrează în aceste două domenii iar Marcel Boloș a ales să le crească taxele pe muncă. O consecință ar putea fi creșterea prețurilor la locuințe și pentru alimente.

Moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe va fi citită și votată marți, 31 octombrie, șansele de a fi votață fiind însă ca și inexistente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...