ÎNCEPE PLAY-OFF-UL LIGII A DOUA

Mihai ROŞOIU

În această săptămână se reia Liga 2 Casa Pariurilor. Competiţia va fi finalizată cu un play-off în cinci runde în urma căruia vor fi decise echipele promovate şi reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă.
Cele 6 echipe din play-off, singurele care au solicitat şi primit licenţa pentru participarea în Liga 1, sezonul 2020-2021, vor juca fiecare cu fiecare, o singură dată, primele 3 clasate înainte de întreruperea competiţiei având avantajul disputării a 3 partide din 5 pe teren propriu.
În urma tragerii la sorţi din 17 iunie 2020, a fost stabilit programul play-off-ului care debutează vineri şi va fi transmis în direct la Digi, Look şi Telekom.

Vineri, 3 iulie, ora 17:00
Turris-Oltul Turnu Măgurele -Campionii FC Argeş
Sâmbătă, 4 iulie, ora 17:00
UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti
Marţi, 7 iulie, ora 20:00
CS Mioveni – Fotbal Club Rapid
Clasamentul înaintea play-off-ului arată astfel:
UTA Arad 25p CS Mioveni* 20p Turris-Oltul Turnu Măgurele* 20p Campionii FC Argeş 19p FC Petrolul Ploieşti 19p Fotbal Club Rapid* 19p
*Echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului după înjumătăţire

Până la reluarea competiţiei, echipele participante în play-off continuă pregătirea.
Două dintre candidatele la promovare, Turris-Oltul şi Fotbal Club Rapid, s-au întâlnit la finalul săptămânii trecute, la Turnu Măgurele, într-un joc de verificare. Bucureştenii s-au impus cu 4-1, prin golurile reuşite de Alami (2), Sefer şi Dulca, pentru gazde punctând Pîrvulescu.
FC Petrolul a disputat sâmbătă un amical în faţa echipei U19 a Viitorului Constanţa. „Lupii” sau impus cu 4-1, goluri marcate de David Meza, Marinescu şi Deac (2), într-un joc în care Costel Enache a rulat întreg lotul pe care îl are la dispoziţie.
Tot săptămâna trecută a disputat un meci de pregătire şi CS Mioveni. Argeşenii au întâlnit-o la Ploieşti pe Astra, fiind învinşi cu 2-1 cu un gol primit în ultimul minut. Formaţia din play-off-ul Ligii 1 a deschis scorul prin Şerban, Măzărache a egalat pentru echipa condusă de Claudiu Niculescu, înainte ca acelaşi Şerban să închidă tabela, cu o execuţie din afara careului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie in perioada interbelică (X) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Ar fi crezut vreodată Rachele că se va mărita cu Mussolini, ea micuţa servitoare care abia îndrăznea să zâmbească la cuvintele galante pe care i le adresa tânărul Benito, care în 1908 îşi unea destinul cu al lui fără să fie preocupată să meargă la primar sau […]