Începe a doua etapă a înscrierii copiilor în învăţământul primar

0 0

Astăzi începe a doua etapă a înscrierii copiilor în învăţământul primar, care se va încheie, potrivit calendarului aprobat de MEC, pe 31 iulie. În această perioadă este asigurată înscrierea, pe locurile libere, a copiilor care nu au participat la prima etapă sau nu au fost distribuiţi, din diferite motive, conform procedurii elaborate de inspectoratul şcolar judeţean.
În perioada 1- 4 septembrie sunt prevăzute centralizarea şi soluţionarea, de către inspectoratele şcolare, a cererilor părinţilor/tutorilor legal instituiţi/reprezentanţilor legali ai copiilor care nu au fost încă înscrişi la vreo unitate de învăţământ. De asemenea, inspectoratele şcolare vor soluţiona orice alte situaţii referitoare la înscrierea în învăţământul primar, având în vedere, cu prioritate, interesul superior al copilului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EMIL SANDOI ESTE ÎNGRIJORAT!

Emil Săndoi urma să dispute al treilea meci ca antrenor principal al Chindiei joi, de la ora 19:00, împotriva lui Dinamo, partidă ce a fost amânată din cauza situaţiei din „Ştefan cel Mare”, unde şase fotbalişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.Tehnicianul formaţiei din Târgovişte recunoaşte că este nemulţumit de […]