ÎNAPOI LA ANTRENAMENTE

Mihai ROŞOIU

Lotul feminin olimpic de baschet 3×3 al României revine, începând de astăzi, în Complexul Olimpic „Sydney 2000”, Acvilele urmând să se antreneze în următoarele trei săptămâni într-un cadru securizat medical, cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind prevenirea pandemiei Covid-19, în locaţiile sportive (stadion, sală, sală de forţă etc) din baza olimpică de la Izvorani.
Astfel, din această după-amiază, familia olimpică, TEAM ROMANIA, aflată deja în pregătire în baza securizată a COSR, se măreşte din nou şi cu reprezentanţii baschetului, pe lista oficială pentru cantonamentul de pregătire a lotului feminin de baschet 3×3 aflându-se opt sportive – Gabriela Mărginean, Ancuţa Stoenescu, Gabriela Irimia, Florina Stanici, Anca Şipoş, Elisabeth Pavel, Alexandra Uiuiu şi Alina Podar, precum şi şase membri ai staff-ului tehnic – antrenorii Tatiana Gallova şi Alexandru Olteanu, Diana Torje (doctor), Mircea Nuţescu (fizioterapeut/kinetoterapeut), Cristian Olteanu (psiholog) şi Andrei Talpeş.

Absentează de la această acţiune din motive personale obiective sportivele Sonia Ursu, Annemarie Părău-Godri şi Ashley Walker.
Pentru a respecta regulile impuse de normele legale, toţi cei 14 componenţi ai lotului feminin olimpic de baschet 3×3 al României care intră de astăzi în cantonamentul de la Izvorani au efectuat zilele trecute testare individuală cu „Real Time PCR – COV-19”, în funcţie de rezultate primind „undă verde” pentru începerea programului de pregătire în incinta Complexului Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani.
Reamintim că lotul feminin olimpic de baschet 3×3 al României a mai efectuat până în prezent alte două cantonamente de pregătire de câte trei săptămâni în baza olimpică de la Izvorani, fiind zilnic sub observaţie atât din punct de vedere medical, cât mai ales epidemiologic, o brigadă mobilă a Laboratoarelor Regina Maria (n.n. – Regina Maria – Reţeaua Privată de Sănătate, partener al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român) efectuând testări periodice în rândul sportivelor şi membrilor staff-urilor tehnice pentru detectarea SARS CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NESIC CONTINUĂ LA CSM TÂRGOVIŞTE

Staff-ultehnic al echipei de volei, CSM Târgovişte, va fi condus tot Dragan Nesic. Conducerea clubului nostru şi antrenorul sârb au ajuns la un acord privind prelungirea înţelegerii, tehnicianul urmând să îşi continue munca la Târgovişte. În vârstă de 50 de ani, Dragan Nesic este un antrenor cu o experienţă internaţională […]