ÎN TOAMNĂ, CHINDIA AR PUTEA JUCA PRIMELE MECIURI PE STADIONUL EUGEN POPESCU

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte se află la al doilea sezon consecutiv în Liga 1, dar încă aşteaptă primul meci disputat acasă. După ce Chindia a făcut pasul spre Liga 1, Primăria Târgovişte a demolat vechiul stadion şi a început procesul de renovare.
Din informaţiile Digi Sport, în cel mai optimist scenariu, Chindia ar putea juca din nou acasă la începutul lunii octombrie. Noul stadion va avea în jur de 8.200 de locuri, dintre care 4.200 vor fi acoperite. Lucrările la noul stadion din Târgovişte au început în iulie 2019.
La stadionul din Târgovişte lucrează firma care s-a ocupat şi de construcţia noului stadion din Sf. Ghe-orghe, unde se va muta Sepsi din toamna acestui an.
Stâlpii de nocturnă de la Târgovişte au o înălţime de 36 de metri şi săptămâna viitoare vor fi efectuate primele probe cu instalaţia de lumină.
Chindia Târgovişte ocupă locul 1 în play-out, cu 35 de puncte, iar la finalul sezonului va juca mai mult ca sigur în barajul pentru accederea în Conference League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MATEI BUCURA, SUCCES LA UN TURNEU DISPUTAT LA PITEŞTI

Matei Bucura continuă seria rezultatelor bune la turneele de tenis din acest an. În această săptămână, sportivul legitimat la CS Târgovişte a devenit câştigător al Trofeului Digital Design, găzduit de oraşul Piteşti.La ediţia cu numărul 7 a concursului, Matei a ieşit învingător la categoria U12, după ce l-a învins în […]