În atenţia fermierilor: în intervalul 14-22 iulie se desfăşoară controlul preliminar al cererilor unice de sprijin

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a finalizat Campania de primire a cererilor unice de plata in agricultura , pentru anul 2020. În perioada 01 martie -15 iunie fermierii au depus cereri de plata fara penalitati, iar pentru cererile depuse in intervalul 16 iunie – 10 iulie vor fi calculate penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare, aplicate la suma totala pe care ar fi avut-o de incasat fermierul .
In judetul nostru, au solicitat sprijin prin cererea unica, in acest an, 23.486 de fermieri pentru o suprafata de 126.967,96
ha.

Se reaminteşte fermierilor damboviteni ca, in perioada 14-22 iulie, se desfasoară controlul preliminar al cererilor unice de sprijin. Aceasta etapa presupune remedieri, fara penalitati, ale declaratiei de suprafata completata de fermier la depunerea cererii. Concret, programul electronic a generat notificari pentru fermierii cu neconformitati : suprapuneri si supradeclarari de parcele. Aceste notifi-cari au fost transmise fermierilor care au posibilitatea revizuirii declaratiei initiale.
De la 1 iulie, a inceput activitatea de control pe teren care se va desfasura in paralel cu activitatea de control administrativ, in vederea inceperii platilor in avans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, ÎN GENUNCHI! Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Chindia Târgovişte 2-0 (1-0)

Stadion: Sepsi. Fără spectatoriAu marcat: Karanovic (min. 43),Safranko (min. 85)Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ştefan – Vaşvari, Achabar, Deaconu – Carnat, Karanovic, ŞtefănescuRezerve: Fejer, Csiszer, Tomas Daiz, Kovacs, Dragomir, Safranko, Celea, AndrezlyChindia: Aioani – Martac, Benga, Piţian, Corbu – Neguţ, Şerban, Raţă, Dumitraşcu – Bic – Ivancic Rezerve: Moldovan, […]