ÎMBUNĂTĂŢIREA SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII ÎN MUNCĂ -UNUL DINTRE DEZIDERATELE ITM DÂMBOVIŢA

0 0

itm dambovitaSăptămâna europeană a sănătăţii şi securităţii în muncă este cel mai important eveniment de sensibilizare de acest fel dedicat îmbunătăţirii sănătăţii şi securităţii în muncă, în Europa. Ea se derulează între 21 şi 25 octombrie. Este coordonată de către Agenţia Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Muncă (EU-OSHA) şi implementată de partenerii săi din cele 28 de state membre ale UE şi nu numai.
Centrul de interes al Săptămânii europene este transmiterea mesajelor principale ale actualei Campanii pentru locuri de muncă sănătoase intitulată „Împreună pentru prevenirea riscurilor”. Săptămâna reprezintă o concentrare importantă de evenimente de campanie şi evidenţiază avantajele îmbinării unui bun management cu participarea lucrătorilor. ITM Dâmboviţa a marcat acest eveniment prin organizarea unui simpozion în care a prezentat două studii de caz – „Managementul securităţii şi sănătăţii în muncă, asumare responsabilă în cadrul Renault Tehnologie Roumanie” şi „Mangementul riscurilor şi bune practici la SC Oţelinox SA Târgovişte”. Scopul a fost acela de a încuraja managerii să se angajeze activ în reducerea riscurilor şi să încurajeze lucrătorii, reprezentanţii lor şi alte părţi interesate să colaboreze cu managerii pentru reducerea riscurilor. Manifestarea s-a bucurat de o largă participare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Accident mortal la Ulmi, pe DN 71 Gheorghe Huştiu, fost arbitru internaţional de rugby, mort în accident

Gheorghe Huştiu, fostul arbitru internaţional de rugby şi observator FIRA, a murit, vineri, într-un accident rutier, produs pe DN 71, la ieşire din Târgovişte. Bărbatul a ajuns cu maşina pe contrasens şi a intrat într-un tir. Sfârşit tragic pentru fostul arbitru internaţional de rugby Gheorghe Huştiu. Un grav accident rutier […]