GRĂDINIŢA 15 PREGĂTEŞTE CADOURI PENTRU COPIII DE LA „CASA SOARELUI”

0 0

gradinitaCopiii, îndrumaţi de educatoare şi ajutaţi de părinţi sau bunici, au confecţionat podoabe şi decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă, pe care le-au pus în vânzare în cadrul unui târg, cu scopul de a strânge bani pentru cei sărmani.
Iniţiativa a aparţinut educatoarei Larisa Enache, care s-a gândit să aducă bucurie copiilor din Complexul de Servicii Sociale „Casa Soarelui” din Târgovişte. Ideea a găsit susţinere din partea conducerii grădiniţei. „Am făcut această acţiune în ideea de a bucura şi alţi copii care nu au posibilitatea să aibă un Crăciun fericit. A fost o noutate pentru noi, dar activitatea a avut succes. Părinţii ne-au fost alături, dovadă că podoabele s-au cumpărat foarte repede. Vom folosi banii strânşi pentru a cumpăra cadouri copiilor din complexul Casa Soarelui”, a precizat Monica Antohe, directorul Grădiniţei Nr. 15 din Târgovişte.
Cei mici au fost deosebit de entuziasmaţi pentru târgul astfel organizat. Părinţii şi rudele care au vizitat târgul s-au arătat încântaţi de rezultate şi au sprijinit, după posibilităţi, acţiunea, oferind diverse sume de bani în schimbul produselor expuse.
Târgul a reprezentat un început atât pentru copii, cât şi pentru grădiniţă, unde acţiunile umanitare vor continua. „Nu ne vom opri aici. Avem un parteneri-at cu Şcoala Specială din Târgovişte, unde vom merge, de asemenea, cu daruri pentru copii”, a adăugat directorul grădiniţei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nu ne iese nimic bun fără credinţă

Preot Ioan ŞTEFĂNESCU Societatea românească, pe cât de complexă e, a devenit pe atât de ciudată, de imprevi-zibilă şi de contradictorie. S-au petrecut şi se petrec lucruri paradoxale. Suntem campioni la avorturi, la hoţii, la poluarea naturii şi la alte blestemăţii. Îmi vine în minte, oarecum slavator, cuvântul lui Dum-nezeu […]