GHERGU A RECUNOSCUT: MI-AŞ DORI SĂ RĂMÂNEM ÎN PRIMA LIGĂ

Mihai ROŞOIU

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu, ar fi de acord cu îngheţarea play-out-ului, decizie care i-ar avantaja pe dâmboviţeni, aflaţi pe ultimul loc al clasamentului în acest moment.
„Eu mi-aş dori să terminăm campionatul pe teren, dacă tot l-am început. Totuşi, sunt nişte circumstanţe foarte complicate şi nu sunt ipocrit, vreau să scăpăm de retrogradare. Dacă se va ajunge într-o situaţie în care noi, cluburile, vom decide, aş vota pentru încheierea sezonului”, a declarat Ghergu pentru GSP.ro.
Chindia nu a întâlnit-o pe Dinamo până acum în play-out, partidele fiind mereu amânate din cauza situaţiei epidemiologice a „câinilor”.
„E o situaţie foarte complicată, greu de gestionat. Dacă sar continua jocurile, probabil că Dinamo va pierde următoarele meciuri sau chiar va fi depunctată.
Nu văd când ar putea fi reprogramate meciurile noastre cu Dinamo, nu mai sunt date disponibile în calendar. Până la urmă, cred că se va apela la soluţia îngheţării campionatului”, a mai spus Marcel Ghergu.
„Trebuie să avem în vedere şi ceea ce se va întâmpla în sezonul următor. Fotbalul din România e nevoit să limiteze pierderile financiare atât cât se poate”, a mai spus Marcel Ghergu, preşedinte Chindia Târgovişte.
Creşterea numărului de cazuri noi de coronavirus din România ar putea afecta şi Liga 1, în cazul în care oficialităţile vor declara din nou stare de urgenţă.
Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, a explicat în ce condiţii s-ar putea reinstaura starea de urgenţă: „Criteriul enunţat exemplificativ pentru reintrarea în Stare de Urgenţă (10.000 de cazuri în 5 zile) ar fi îndeplinit între 1-3 august. Dacă în fiecare zi apar 1.000 de cazuri, atunci arată că 5% dintre ei în următoarele zile vor intra în Terapie Intensivă. Este clar că este nevoie să luăm măsuri”.
Astfel, dacă la începutul lunii august România ar intra în stare de urgenţă, Liga 1 va fi din nou oprită!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DIANA CALOTĂ RĂMÂNE LA TÂRGOVIŞTE

Diana Calotă va îmbrăca tricoul echipei de volei CS Municipal Târgovişte pentru al optulea sezon consecutiv. Jucătoarea în vârstă de 34 de ani a fost unul dintre pilonii echipei noastre încă de la promovarea în primul eşalon. Cu Diana Calotă în echipă, CS Municipal a reuşit cele mai importante rezultate […]